lauantai 26. tammikuuta 2013

Tunnustuksia


Sain tällaisen mukavan sydäntunnustuksen Kirsiltä Minä ja tekemiseni -blogista. Kiitos kovasti Kirsi!
Tässä on säännöt, jotka menevät näin:

Kiitän tunnustuksen antajaa ja linkitän hänet blogiini.
Jaan tunnustuksen eteenpäin viidelle ihanalle blogille ja ilmoitan siitä heille toivoen heidän hyväksyvän sen ja jatkavan eteenpäin.

Mitähän lie tuo New Blog Love tuossa tarkoittaa? Että tämä pitäisi jakaa uusille blogeille? Vai (minulle) uusille blogirakkauksille? Vai onko jossain kiertämässä Old Blog Love?

Ainahan on mukavaa tietää, että joku omaa blogia lukee, ja siitä jopa tykkää, joten laitan tämän sydäntunnustuksen jakoon enempiä sen alkuperiä pohtimatta. Laitahan tämä kaunistamaan omaa blogiasi jos tahdot, tai jos et, niin en pistä pahaksi.

Haluaisin ojentaa tämän seuraaville blogeille:
1. Hilkan käden jälkiä - Hilkka tekee ihania käsitöitä monipuolisesti villasukista noitarumpuihin
2. Korttisirkus -Nanna taitaa olla sydämellinen ihminen, ja todella taitava askartelija
3. Emmo arkeen ja juhlaan - Viime aikoina on tuntunut, että linkitän Emmon blogin varmaan joka toisen blogikirjoitukseni, koska osallistun hänen Voimauttavan skräppäyksen kurssilleen ja lisäksi tykkään Vuoroin vieraissa-haasteista, kiitos siis Emmolle skräppäysinspiraatiosta
4. Lehtipollo -lempparidigiskräppääjäni
5. Maakariakka -washiteippien luova käyttäjä, minialbumeita väkertävä kissaihminen. Täytyypä vielä mainita, että luen blogeja yleensä syötteenlukijan kautta ja nyt tätä kirjoittaessani huomasin, että olin siirtänyt maakariakan blogin väärään kansioon, enkä ollut siten huomannut uusia päivityksiä ja nyt luin niitä kerralla 17 kpl.

Tästä sydämestä muistuikin sitten mieleeni, että sain joulukuussa tunnustuksen myös Nannalta Korttisirkuksesta, kiitos Nanna! Joulukiireissäni unohdin lisätä sen blogiini. Tässä se on nyt:

Jätän sen nyt tähän saataville, saatte napata mukaan, jos haluatte!

5 kommenttia:

  1. Kiitos kaunis Paula,olen otettu! Olen saanut yhden saman sydämen jo mutta edelleen on jakamatta...Lupaan laittaa ensi viikolla eteenpäin:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta Paula Piipertäjä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos <3 Digeily on jäänyt tänä vuonna vähemmälle, mutta enköhän siihenkin taas tässä intoudu!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.