perjantai 8. helmikuuta 2013

Omakuvia

Olen ottanut paljon omakuvia voimauttavaa skräppäystä varten. Läpsin niistä muutamia tähän sivulle, jolla osallistun uuteen Skräppihetket-haasteeseen. Minulla oli mielessä hieno tausta silppupapereista, mutta siitä ei tullutkaan mieleinen. Vetelin sitten päälle gessoa, mutta vieläkään en ollut tyytyväinen. Suhuttelin päälle mistejä, ja nyt alkoi näyttää vähän kivemmalta. Koristeiden ja kuvien kanssa tästä tuli lopulta ihan ookoo, mutta ei mikään lempisivu vieläkään.
Käytin Lehtipollolta voittamiani koristeita, joita olinkin hillonnut jo kauan askartelulipastossa.
Tekstejä olen tulostanut jostain internetin syövereistä ja nappeja muovaillut uunissa kovetettavasta massasta.

Blogissani on viime aikoina ollut tosi paljon skräppäystä, ja se onkin nyt ollut lempipuuhasteluani. Lankojen suhteen olen keskittynyt lähinnä jemmaamiseen. Lankavarastona toimiva iso rahi on pullollaan lankoja, ja niitä löytyy pari muovikassillista myös olohuoneen nurkasta. Nyt julistin itseni langanostolakkoon, kunnes varasto mahtuu taas kokonaan rahin suojiin. Mies vähän naureskeli, että pitäneekö ostolakko, mutta minä uskon itseeni! Pysyn lujana ja pistän puikot sauhuamaan!

Sain Sirutuulilta tuplatunnustuksen, kiitos Sirutuuli!Juuri pari viikkoa sitten jaoin noita sydämiä, niin että anteeksi kaikille, jätän nämä nyt jakamatta.

6 kommenttia:

 1. Mahtava sivu noista omakuvista!

  VastaaPoista
 2. Hei Paula, huippu kuvia ja mahtavia askarteluja (ihan kaikki täällä blogissa) :) Ideoita otetaan käyttöön meilläkin :)
  Marika

  VastaaPoista
 3. Huippu leiska, hauskat kuvat! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.