torstai 18. heinäkuuta 2013

ATC-vaihtoja

Voi kuulkaa, nyt kun olen koukuttunut näihin ATC-kortteihin, niin tiedättekö mikä niissä on parasta? No se, kun niitä voi vaihdella toisten kanssa! Lapsena ja nuorena harrastin kirjeenvaihtoa, ja vieläkin on yhtä mukava tunne, kun postilaatikosta löytyy minulle osoitettu paksu kuori. Ei melkein malta avata sitä, että saa pitkitettyä jännitystä!
Tässä vaihtokortteja Vilimarikalta. Onni-pöllö, XYZ ja Maista edes! Tuo viimeinen oli pakko ottaa, koska nuorimmaisella on nyt huonosyöntinen kausi. Maanittelu ei auta mitään - jos hän ei halua maistaa, niin sitten hän ei myöskään maista.
Susannan kortit: I'm capable, Tanssijatar, Sisäinen kauneus, Herra Huu ja Sudenkorento. Aivan ihastuttavia kortteja tarkasti mietittyine yksityiskohtineen! Herra Huu iski huumorisuoneeni ja muut ovat vain kertakaikkisen kauniita! Sudenkorento on metallinen, mahtava idea! On pakko hommata jonkunlainen kansio näille korteille, jotta niitä on helpompi ihastella kuin laatikosta pinosta.
Enkulin kauniit kortit: Lupiinikeiju, Karhunkylpy, Hellät kädet, Suojelen sinua ja Nuppusen uni. Lupiinit ovat ihania! Edellisellä paikkakunnalla Keski-Suomessa niitä kasvoi teiden varsilla riesaksi asti, mutta minä nautin väriloistosta. Täälläpäin niitä ei näy niin paljon, pitäisiköhän istutttaa kukkapenkkiin? Karhunkylpykortteja ihastelin hykerrellen Enkulin blogissa ennen kuin olin tehnyt yhtään ATC-kortttia. Alarivin rouvat lapsineen ovat niin kauniita! Yhden niistä sain extrana ihan pyytämättä, ja sehän sopiikin hienosti, kun minulla on itselläni kolme suloista tyttöä.

Kiitos kaikille ihanaisille vaihdosta, korteista ja materiaaleista, ja vaihdellaanpa taas!

4 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesikin! Ilo oli kanssasi vaihtaa ja taatusti vaihdetaan uudestaankin! enköhän taas loman jälkeen viimeistään saa inspiksen takaisin jaksaa askarrella uusia korttejakin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Paula sulle! Kuten Viltsukin tuossa edellä sanoo, niin oli ilo vaihdella kanssasi ;)

    VastaaPoista
  3. Onpa kiva kun tykkäsit korteistani, vaihdellaan uudelleen.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.