sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Angel love

 Jokin aika sitten luonani piipahti Inspiskuori, iso kirjekuorellinen askartelutavaraa, josta sai vaihtaa itselleen mieluisia juttuja ja jättää tilalle jotain vastaavaa. Kuoren pisti alulle aktiivinen askartelija Vilimarika. Sieltä vaihdoin itselleni mm. nämä Tilda-enkelikuvat, jotka heti käytin näihin kahteen korttiin.
Paperit ovat ihanasta My Minds Eye - paperikosta, jonka voitin Amalian askartelujen arvonnasta, samoin kuin nuo rosettikoristeet ja ylemmän kortin stanssatun pitsiympyrän. Aivan ihana palkinto siis! Halusin sitten julistaa kaikille voittaneeni arvonnan ja päätin laittaa saamani kirjeen mukaan inspiskuoreen. Vilimarika siitä sitten bloggasi. No ei vaan, vahingossa taisi kirje mennä mukaan, olisiko ollut siinä kirjekuoressa, johon pakkasin askartelukamat.
Näin ison kasan kahmin itselleni vaihtokuoresta, ja yhtä paljon ellen enemmänkin laitoin tilalle! Kiitos Viltsu vaihtoringin järjestämisestä! Osallistun ylimmän kuvan kortilla Vilimarikan niin ikään järjestämään Inspishaasteeseen, jossa lokakuun aihe on vapaa.

10 kommenttia:

 1. Ihan ekana kiitos hymyn saamisesta huulilleni! Tälleen kun aamut alkaisivatkin aina! :)
  Kauniisti kirjoitit ja hauskastikin. Vai että julistusta koko vaihtaririnkilälle. ;D No mutta, kerran kun voittaa, niin mikä joteei! :D
  Kiitos myös vaihtari-esittelystä. Ihania kaikkia juttuja näyttää olevan tuossa tosiaankin! Waude!
  Ja kiitos myös haasteeseeni osallistumisesta!
  Korttisi on todella hurmaava! Taustapaperin värikkyys ja hillitty korttikuva taustoineen antavat erilaisen tyylikkyyden korttiisi, mitä normaalisti on opittu näkemään. Ei liikaa mitään, ei liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä vähän mainostaa omaa onnea :D Kiitos kehuista ja haasteesta!

   Poista
 2. Wau! Ihanat! Mainiosti toteutettuja molemmat, enpä osaisi valita kumpi enemmän miellyttää, onneksi ei tarvitsekaan. Tuollaisia Tilda enkeleitä minullakin on, en vain ole saanut niistä vielä(kään) tehtyä mitään vaikka jo ennen edellistä joulua niitä sain. Onneksi eivät ole pilalle menvää laatua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, omistakin varastoista löytyy vaikka mitä jännää. Kait ne kaikki joskus pääsee työn alle :)

   Poista
 3. Kiitos tänään tulleesta joulukalenteriluukusta! Jänskättää jo nyt, mitä siellä on, mutta maltan pitää näppini erossa. :)
  Pitääkin alkaa kasata sitä arvontapalkintoa pikkuhiljaa. :) Osa on jo, osa vielä kaupassa.

  VastaaPoista
 4. Voi kun kaunista. Ihanasti olet koristeet asetellut.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.