perjantai 1. marraskuuta 2013

Moi mä oon malli

Marraskuu alkoi, ja Askartelutaivaassa uudet haasteet. Skräppäyshaasteessa on aiheena minä itse, tai sinä itse. Pitää nimittäin skräppäillä omakuva! Emmon blogissa oli syyskuussa 30&30 omakuvahaaste ja tällä kertaa haluan haastaa mukaan erityisesti kaikki siihen osallistuneet. Itsekin osallistuin ainakin parin viikon ajan, mutta en jakanut kuviani mihinkään. Olisi varmaan pitänyt, niin olisin ehkä roikkunut haasteessa mukana pitempäänkin, mutta kun kiireet ja seliseli.
 Yksi niistä kiireistä on tässä DT-työssäni skräppäiltynä: olin taas yhdellä valokuvauskurssilla ja päädyin itsekin välillä malliksi.
Tämä mallini on unohtanut sheivata ennen kuvauksia, sen verran karvaiset sääret sieltä essun alta kurkistaa. Essu on aiheena Askartelutaivaan Käsityön iloa-haasteessa. Haaste loppuu vuodenvaihteessa vähäisen osallistumisen vuoksi, joten jos olet meinannut osallistua, niin nyt on viime hetket!

4 kommenttia:

 1. Upea omakuva ja tuo nallukan essu on mainio.


  Hyvää Pyhäinpäivää ja leppoisaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Wau, hieno omakuva ja upea leiska!! Itse olin myös tuossa 30&30 haasteessa mukana, olisi kiva ollut nähdä sunkin kuvia! Mutta hei, jos kiinnostaa niin haaste on jatkunut nyt vielä eri ryhmässä, vuoden ajan, tosin nyt vain kuva per viikko, että jos siihen kiireiltä ehtii paremmin mukaan? :) Facebook-ryhmässä oli siitä infoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! En ajatellut nyt lähteä enemmän mukaan tähän omakuvahommaan, mutta mukavaa, kun ehdotit kuitenkin :) Toivottavasti lähdet mukaan tuohon Askartelutaivaan skräppäyshaasteeseen!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.