keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Rakkaustarina

Ohhoh, Enkuli on vetänyt ihanaa musiikkihaastettaan jo vuoden verran! Ihan jokaiseen haasteeseen en ole osallistunut, mutta aika moneen kuitenkin. Enkuli antaa blogissaan kuukaudelle teemalaulun, jonka sanoihin tai tunnelmiin perustuen tehdään mikä tahansa askartelu tai käsityö. Tammikuussa kuunnellaan Juha Tapion En mitään en ketään. Laulussa ei mainita sanaa rakkaus, mutta minä olen aina ajatellut sitä rakkauslauluna. Nyt kun pääsin taas ATC-vauhtiin, niin päätin tehdä laulun tunnelmista ATC-kortin. Niitä syntyikin ihan itsestään peräti viisi kappaletta.

Korttien tausta on koottu paperisilpusta gesson, kultamaalin ja teipin kera. Joku jatkotarinahan tästä syntyi. Kortit ovat vapaita vaihtoon.
Rakkaustarina 1/5

Rakkaustarina 2/5

Rakkaustarina 3/5

Rakkaustarina 4/5

Rakkaustarina 5/5
Kiitos, kun olette ahkerasti käyneet lukemassa blogiani. Kohta pääsen juhlimaan 50 000 sivunäytön rajan rikkoutumista. Olisikohan taas arvonta paikoillaan?

HUOM! Poistin kommentointimahdollisuuden tästä postauksesta roskapostivyöryn takia. Muihin postauksiin voi kommentoida normaalisti.

4 kommenttia:

 1. Wau miten ilahduin näistä upeuksista. Upeita värejä olet käyttänyt.

  Räjäytit pankin ja sait viisi arpaa arvontaani heti kerralla, sillä jokainen työ on yksi arpa arvontakannuun. Kaikki eivät kuvaa palkintoja, mutta voittajat ovat olleet tosi tyytyväisiä. Vakoilen vähän blogia ja räätälöin palkinnon mieluisaksi. Onnea sinulle arvontaan. KIITOS OSALLISTUMISESTA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopa menin kahmimaan monta arpaa :D Kiitos ihanasta haasteesta!

   Poista
 2. Aivan mahtavia ATC-kortteja! Tosi kauniita! :)

  VastaaPoista