torstai 13. helmikuuta 2014

Iloisia pikkupiipertäjiä

Oi oi, voitin Enkulin tammikuun musahaasteen arvonnan. Ja Enkulin haastehan on siitä ainutlaatuinen, että voittaja saa itse toivoa, mitä haluaa palkinnoksi- askartelijalle askartelujuttuja, neulojalle lankoja ym.
Minun oli hankala päättää mitä toivoisin, minähän teen vähän kaikkea. Sitten keksinkin toivoa jotain pientä noille junioripiipertäjille. Olen saanut aika paljon askartelupostia - palkintoja, tilauksia ja atc-vaihtokuoria ja varsinkin keskimmäinen on ollut niistä vähän kateellinen. Ahkera askartelija haluaisi itsekin jotain kivaa postia. (Yksi ihana nettiystäväni lähettikin hänelle viime vuoden puolella ihan oman paketin askartelutavaraa.)


Tämän Enkulin arvontavoiton pidin lapsilta salassa ja kerroin vasta sitten, kun paketti oli perillä. Voi sitä riemua, mikä syntyi, kun paketti aukaistiin! 4-vuotias hymyili niin leveästi, ettei koko hymy mahtunut edes kuvaan!


Kaikille löytyi paljon omaa ihanaa... 9-vuotias nappasi tuon Konttori-kyltin ensimmäisenä ja ripusti sen oveensa. Myös Barbie-suunnitteluvihko, saippuakuplat ja timanttitarrat vilahtivat esikoisen kasaan.


Pienimmäinen omi Hello Kitty -värityskirjan. Enkuli oli pakannut mukaan myös pieneen käteen sopivia vahaliituja. Niitä ei ole koskaan liikaa, eikä värityskirjojakaan. 4-vuotiaskin sai oman puuhakirjan, kyniä, saippuakuplia ja tarroja...


 Olisin halunnut ottaa kuvan koko paketin sisällöstä, mutta se hajaantui niin äkkiä kolmeen suuntaan, etten ehtinyt! Onneksi minulle jäi sentään tuo suklaalevy. Kiitos kovasti Enkuli, meiltä kaikilta!

6 kommenttia:

 1. Voi, kun kiva yllätys lapsille :-). Muistan miten kivoja tuollaiset yllätyspaketit olivat! Kiva, että olit kirjautunut lukijakseni ja osallistunut arvontaan :-)

  VastaaPoista
 2. Ihan liikutuin näistä upeista kuvista. Jokainen palkinto löysi omistajansa. Mummon on tosi vaikea muistella, mistä minkäkin ikäinen lapsi pitää. Ihanaa huomata nuo hymyt. Olen onnellinen.
  Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle ja kaikille teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kerran! Kyllä olit osannut valita kaikkea mieluista! Mikään ei ole jäänyt käyttämättä!

   Poista
 3. Voi ihanaa! Lasten riemu ja ilo on ihan parasta.. ja sitä voisi katsella vaikka kuinka kauan! Voin uskoa miten ihana ja tärkeä tämä paketti heille oli. Mahtavan yllätyksen oli Enkuli kasannut! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.