perjantai 21. maaliskuuta 2014

Fantasiaa

 Tässä kuussa jouduin todella hikoilemaan mietintämyssy päässä osallistuakseni Vilimarikan ATC-aakkoshaasteeseen Inspiration haastaa. Kirjaimista oli tässä kuussa vuorossa hankalat F ja G, väreistä ruskea. Lisäksi piti tehdä vielä yksi jommallakummalla kirjaimella alkava extrakortti. Koska tykkään tehdä ATC-kortteja sarjoina yhteenliittyvistä aiheista, päädyin tekemään F- ja G-alkuisia fantasiakortteja.
Galadriel -varattu
Galadriel on kaunis haltiakuningatar Tolkienin maailmasta. Taru sormusten herrasta -saagassa Galadriel auttaa sormuksen ritareita näiden pitkällä matkalla.
Fauni -varattu
 Fauni on taruhahmo, jolla on pukin sorkat ja ihmisen ylävartalo, sarvetkin sillä saattaa olla. Fauneja asustaa ainakin Narniassa. Tämä pitkätukkainen fauni on varmaan vanha ja väsynyt, apeasta ilmeestä ja kävelykepistä päätellen.
Game of Thrones - ei vaihtoon
Extrakorttina tein tämän, joka on saanut innoituksena Game of thrones -sarjasta. Olemme miehen kanssa katsoneet joulun jälkeen kaksi kautta ja kolmas on menossa - mukaansatempaava juoni, uskottava fantasiamaailma ja taitavasti tehty kokonaisuus koukuttavat!

Kaikkiin kortteihin olen tehnyt taustat itse akryylimaaleilla ja muilla mömmöillä. Game of Thrones-kortti on syönyt jopa vessapaperia!

12 kommenttia:

 1. No hertsileijaa, miten hienoja kortteja, joka ikinen ! ! ! Ja niillä kun on vielä taustansa kullakin, esikuvansa ja tarinansa, waauuuu. Olen aivan otettu noista. Voihan lohikäärme, ihana, ja Fauni, upea !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan tässä ihan punastuu kehuista, kiitos :)

   Poista
 2. funchis vei jalat suustani! tällaista on ilo katsoa ja lukea! Mahtavaa! Ihanaa! Kiitos kun olet mukana Inspiration haastaa!-haasteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Olikin jotenkin erityisen haastavat kirjaimet ja värit minulle tällä kertaa!

   Poista
 3. Aivan mielettömän upeita !!!!

  VastaaPoista
 4. Hei, Varasin sinulle ne kaksi korttia jotka haluaisit minulta vaihtaa. Nuo Galadriel ja Fauni ovat upeat kortit!!! Haluaisin mieluusti vaihtaa ne sinulta tai jos raaskit edes toisen niistä vaihtaa niin olisin ikionnellinen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tehdä taas vaihtoa, varasin nuo kortit sinulle!

   Poista
 5. WWWAU, todella upeita taideteoksia.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa ja inspiroivaa viikonloppua sinullekin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.