perjantai 16. toukokuuta 2014

Ei ihan Ensimmäinen mekkoni

Nyt on kuulkaa uusi alue, jos ei nyt ihan vallattu, niin jonkin verran ollaan jo löytöretkiä tehty. Menikö sekavaksi heti alkuun? No ei se mitään, onhan kellokin jo paljon kun täällä yötä myöten bloggaan. Tässä on kuulkaas kuvassa toinen tekemäni mekko. Ensimmäisen tein joskus yläasteella pienelle serkkutytölle. Sen jälkeen on vaatteiden ompelu jäänyt muutamaan hassuun kokeiluun.

 Pipojen onnistumisesta innostuneena päätin kokeilla astetta haastavampaa ompeluprojektia. Ostin uuden Ottobre-lehden (kesä/2014) ja piirtelin mekon kaavat 2,5-vuotiaalleni koossa 104 cm.

 Tein ensimmäistä kertaa tuollaiset resorilla huolitellut reunat, ja hyvinhän se onnistui näin aloittelijaksi. Hihan läpäreetkin onnistuivat melkein kuin kuvassa, vähän isommaksi olisin ehkä voinut leikata.

Lapsonen oli tyytyväinen uuteen mekkoonsa. Siskoilla onkin jo samasta Noshin kankaasta pipot, on ollut riittoisa palanen! Vieläkin jäi johonkin pikku projektiin mäyräkoiria. Ilahduin niin, kun osasin ommella toimivan mekon, että ompelin jo mekon keskimmäisellekin ja vanhimmalle on kangas odottamassa. Näin untakin ompelemisesta. Taidan huomenna surautella jotain lisää!


1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.