keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden viimeiset kirjaimet

Återträffen

Älä jätä

Öinen salaisuus
 Rouva Viimetinka täällä hei! Vuoden viimeisenä päivänä osallistun vuoden viimeiseen Inspiration-haastaa ATC-väri-kirjain-haasteeseen. Väri on oranssi, kuten ehkä kuvista arvasitte, ja korttien nimet alkavat Å:lla, Ä:llä ja Ö:llä. Toiseen  kotimaiseen piti tietysti tarttua Å-kirjaimen kanssa. Tapaamme taas, sanoo tuo perhonen. Ä.-kirjaimen kanssa vähän jouduin kamppailemaan, että keksin hyvän otsikon.Älyttömän ällistyttävä älypää? Älykukan äitelä ämpäri? Äjätt.. eikun siis ajattelin sitten, että kukka tahtoo tulla poimituksi, ja sanoo, että "Älä jätä." Viimeisen korttiin ilmestyi hienoja kuvioita maaleilla. Ne toivat mieleen tähtitaivaan ja revontulet.

Kortit ovat vapaita vaihtoon. Huomaathan, että ne ovat aika paksuja ja keskimmäinen menee myös yli reunojen, joten näitä voi olla hankala tunkea säilytystaskuihin.

Hyvää uuden vuoden aattoa juuri sinulle! Ihanaa, että kävit täällä ja kiitos, jos ehdit jättää kommentin.5 kommenttia:

  1. Kännykkäviestit ovat höpöä, joten pikaisesti nyt... aivan ihania kortteja! Kiitos kun osallistuit haasteeseen kokonaisen vuoden ajan. Tuo öinen salaisuus olisi kiva saada. Nyt en pysty/kerkeä katsoa muita korttejasi, mutta voisin myöhemmin palata astialle. Sopiiko?

    VastaaPoista
  2. Hyvää tätä uutta vuotta sulle! Enpäs ole huomannut tätä postaustasi aiemmin. Upeat värikkäät kortit!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.