lauantai 13. lokakuuta 2012

Leivotaan

Kävin tänään kädentaitomessuilla ja ostin ihan ensimmäistä kertaa tuollaisia tarrakirjaimia skräppäyksien otsikkoita varten. Yleensä olen tulostanut, leikannut ja liimannut kirjaimia, naksutellut otsikon Dymo-kirjoittimella tai leimannut otsikon. Tunnenkin nyt oloni oikein pro-skräppäilijäksi. Tunnetta lisää se, että olen ostanut ensimmäiset washi-teippini (Clas Ohlsonilta, kuvassa nuo viirinauhat on tehty niistä), ja minulla on jo kaksi mustesuihketta. Mitähän seuraavaksi? Purkillinen gessoa? Mustetyynylajitelma? BigShot?Osallistun tällä leiskalla Emmon Vuoroin vieraissa 4 -haasteeseen, jossa skräpistettiin Lintsiltä. Niin kuin näkyy, olen matkinut koko asettelun ja pystyraidallisen taustapaperin.Ompelukonetta en jaksanut kaivaa esille, vaikka se vähän houkuttelikin. Joskus vielä kokeilen sitäkin skräppäyksessä. Minullahan ei ole minkäänlaista askartelu/käsityöhuonetta, -nurkkausta tai edes -pöytää, vaan puuhastelen keittiön pöydän ääressä sen mitä ruokailujen välillä ehdin. Askartelutarvikkeet ja ompelukone on haasteellista mahduttaa samaan aikaan pöydälle, joka pitää kuitenkin tyhjentää parin tunnin välein ruokailijoita varten. Tämä ehkä hieman latistaa ammattilaisskräppääjäfiilistäni, mutta onneksi vain hieman!

10 kommenttia:

 1. Ihania juttuja oletkin saanut aikaan! Joskus se luovuus on parhaimmillaan keittiön pöydällä, vaikka olisi ihan askarteluhuonekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, osaiskohan tuota mitään tehdäkään, jos ois aikaa ja tilaa tehdä kaikkea.

   Poista
 2. Ollaanpas sitä trendikkääksi heretty! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 3. hih, ammattilaisskräppääjäfiilis (mikä sana!) -jutut sai hymyilemään. itsekin välillä aina intoilen, kuinka tämä tai tuo pikku tarvike kovasti itseäni ilahduttaa :). hauska skräpistys, kiva kun osallistut haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja niin sitä aina keksii jotain uutta himottavaa tarviketta, kun edellisen on käsiinsä saanut :D

   Poista
 4. Aivan menee ammattiskräppääjästä! Kiitos osallistumisestasi :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.