sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu 1-10

Törmäsin Hupsistarallaa- ja Ikomi-blogien hauskaan yhteisprojektiin, muistikirjamaaliskuuhun. Molemmissa blogeissa julkaistaan päivittäin (sama) aihe, josta pitää riipustella jotain omaan muistikirjaansa. Olen tehnyt tätä ahkerasti koko tähänastisen maaliskuun, mutta nyt vasta ehdin bloggaamaan.
1. päivä: aloitussivu. Tein muistikirjan itse piirustuspaperista ja saranarenkaista. Kansi on sen saman pienen piirustuslehtiön kartonkikansi, jota vähän tuunasin. Kuka säästää jotain hienoja maitopurkkeja, en tunnusta.
 2. päivä: esittele itsesi. Minä täällä, moi vaan!
 3. päivä: keväänodotusfiilikset. Kun tein junk journalia, silppusin paljon lehtiä. Sieltä jemmasta kaivoin nyt kevätaiheisia juttuja.
 4. päivä: asioita, joita tarvitsen ja asioita joita haluan. Tässä vaiheessa lähdimme mökkilomalle ja nappasin muistikirjan, liimapuikon ja pari kynää mukaan, mutta en muita askartelutarvikkeita. Lainasin sitten ipanoilta värikyniä ja valitin siitä, kun piti tehdä läksyjä lomalla.
 5. päivä: kirjoita viesti lehdistä leikatuin kirjaimin. Vähän paremmat fiilikset kuin edellisenä päivänä. Sytykelaatikosta poimin jonkun mainoslehden, josta leikkelin kirjaimia ja hienot kuvitukset.
 6. päivä: jos raha & tila eivät olisi este, mitä hamstraisit? No tietysti lankaa! Sitä oli reissussakin mukana noin monessa värissä.
 7. päivä: mitä teit vuosi sitten maaliskuussa? Hämäriä muistoja. Lapset oli vuoden pienempiä. Blogin mukaan ehdin silti piipertää kaikenlaista. Unohdin näimmä blogin 1-v synttärit ja nyt perinteitä kunnioittaen unohdin blogin 2-v synttärit. Ostimme tuona päivänä 3-vuotiaalle balleriinasuunnitteluvihkon, jonka sabluunoita lainasin tähän sivuun.
 8. päivä: viisi satunnaista lausetta tänään lukemistasi blogeista. Niistä tuli positiivinen viesti. Tässäkin on balleriinasabluunoita.
 9. päivä: resepti, jota olet halunnut kokeilla. No tää avokadopastajuttu. Siihen liittyi joku kiva tarina, jonka olen unohtanut. Ja sitten ihmiset osti kaupat tyhjiksi avokadoista. En ole mikään kovin innokas kokki, mutta ehkä vielä joskus kirjoitan nämä jutut ostoslistaan. Tässä vaiheessa olimme jo kotona, sain tulostettua reseptin.
10. päivä: top 10 lista. Listasin kivoja tarvikkeita roskapäiväkirjaan, ja liimailin niitä tähän sivuunkin.

Noh niin, enää 21 päivää jäljellä! Jos jaksan, niin päivitän ehkä vähän tiuhempaan tahtiin tätä hommaa. Mutta en lupaa mitään.

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.