perjantai 22. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu 19-22

 Päivä 19: Lista asioista, joita näin tänään.

 • Petteri-kaniini leimasimen, saatoin myös ostaa se, köhköh. 
 • Ohjeen, miten piirretään manga-silmiä. Pitihän sitä kokeilla.
 • Kakkaa lattialla. Perussettiä, kun talossa on 1-vuotias tai koiranpentu, meillä on se ensimmäinen.
 • Dymo-kirjoittimen ihmeparantumisen. Ronklasin ja räpelsin mutta ei alkanut toimimaan, sitten mies kokeili ja oli ihan, että toimiihan tämä.
 • Jälkikasvun tekemässä palapelejä. Yleensä vain keskimmäinen tykkää palapeleistä, mutta nyt kaikki olivat rakennuspuuhissa.

 Päivä 20: Kirjoita postikortti. Voitin tämän Revlien kortin joskus Paperiliittimen arvonnasta.
Kortti aukeaa luukuksi näinikkään. Onnistuin näimmä jättämään itse tekstin terävyysalueen ulkopuolelle, siinä lukee jotain new age hölpönpöpöä "Kaikki menee niin kuin on tarkoitettu. Luota intuitioosi." Ja paljon postimerkkejä, että viesti menee perille enkeleiden hölpönpöpötoimistoon.
 Päivä 21: Jalat. Kuopuksen jalat, ihanat!
Päivä 22: 3 toteutunutta toivetta. Olen onnekas, koska aika monet toiveeni ovat toteutuneet. Tässä kaksi isoa toteutunutta toivetta ja yksi ihan pieni. Aina niitä tulee uusia toiveita.

Muiden muistikirjoja voi käydä katselemassa Hupsistarallaan ja Ikomin kommenteista.

2 kommenttia:

 1. Kivoja sivuja! Monella näytti olevan lapsen jalan painojälki, joita sitten kateellisena katselin, harmitellen etten itse ottanut painantoja kun poikani oli vielä pienempi.

  Ja varmaan meni viesti höpönlöpötoimistoon, mitenkäs muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perille meni varmasti :) Katselin muiden sivuja vasta kun olin tehnyt omani ja tosiaan muutkin oli keksineet saman idean. Miksei sitä voisi isommankin pojankossin jalanjäljen tallentaa, saattaa vain tarvita isomman muistikirjan, jos kengänkoko lähentelee vaikka viittäkymmentä :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.