lauantai 14. joulukuuta 2013

22 suklaakorttia

 Tältä näyttää 22 suklaakorttia,jotka odottavat pakkaamista kuvassa näkyvään pahvilaatikkoon. Kortit suklaineen ovat matkanneet postipojan mukana toiselle paikkakunnalle, mistä sain ihanan ison tilauksen. Kaikki eivät toki menneet samalle henkilölle, vaan kortteja tilasivat saman työpaikan rouvat/neidit 1-5 per henkilö.
 Tein kaikista kortista erilaisia. Mukaan mahtui esimerkiksi Tilda-enkelikortti...
 ...tonttuja ja Sliekjen ilmapalloenkeli...
 ...ja vanhan ajan joulua.
 Vintagekuvista tein myös pyynnöstä muutaman ei-jouluisen suklaakortin. Ja erityishauskaa oli tehdä suklaakortti vastasyntyneen tyttövauvan äidille! Toivottavasti kyseessä ei kuitenkaan ole herkkävatsainen vauveli ja imettävä äiti, jotta molemmat saavat nukkua yönsä rauhassa suklaan syönnin jälkeen. Oma keskimmäinen vauvani nimittäin sai vatsavaivoja kaikesta hyvästä, mitä minä söin, siis esimerkiksi ruisleivästä ja suklaasta.
Ja tältä näyttää työpöytäni, kun olen askarrellut viikon aikana iltaisin 22 suklaakorttia.

Kiitos kaikille korttejani ostaneille - teidän ansiostanne sain ostettua itselleni yhden pitkään haaveilemani askarteluhärvelin! Se kuulostaa työn touhussa ihan R2D2:lta, niin kuin piipertäjien facebook-sivuilla jo mainostin. Jospa ensi viikolla ehtisin laittaa tänne kuvia uudesta lelustani!

HUOM! Poistin kommentointimahdollisuuden tästä postauksesta roskapostivyöryn takia. Muihin postauksiin voi kommentoida normaalisti.

5 kommenttia:

 1. Oi, onnea suuresta tilauksesta! ihania kortteja!

  VastaaPoista
 2. Wau miten makea ja kaunis tilaus. UPEITA

  VastaaPoista
 3. Kiitos tänään avaamastani joulukalenterin luukusta, jonka sain sinulta! Hui! Ihan vapisen yhä innosta! On minulla Big shot-laite ja todellakin on käyttöä sille stanssille! Ja ihana se kortti! Halauksia ja paljon kiitoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa että tykkäsit! Hyvä kiertämään :)

   Poista