torstai 15. marraskuuta 2012

BarbapapaKun näin ensi kertaa Nelssonin mallityön Fiskarettesin Sukella Satuun -skräppäyshaasteessa, olin ihan että miksen minä ole keksinyt tehdä mitään tuollaista?!? Sitten hoksasin, että olenhan minä, nimittäin tämän. Ja pari muuta satuleiskaa myös ajalta ennen blogia. Oli päässyt unohtumaan.

Lasten skräppääminen satumaailmaan oli niin inspiroiva ajatus, että ideoista tuli ihan runsaudenpula. Ajattelin skräppäillä 8-vuotiaan Hopeanuolen kanssa seikkailemaan, tai 3-vuotiaan loruttelemaan kukkoa ja kanaa saunassa. Päädyin sitten kuitenkin skräppäämään taas sivun 1-vuotiaan albumiin. Kuopukseni lempikirjoja ovat kaikki luukkukirjat, ja yksi Barbapapan muotoinen pikku kirja, joka kertoo tietysti Barbapapasta. Arvoin ensin, että skräppäisinkö barbapapoista vai kurkistusluukuista, ja päätin sitten yhdistää työhön molemmat.Skräppäilin taaperon hengailemaan barbaperheen kanssa barbapatalon eteen. Oikean perheen laitoin piiloon barbamaisemaan luukkujen taakse.Isä ja äiti kurkistavat talon ikkunoista, siskot kiven ja tornin takaa. Lasten mielestä tämä oli erittäin vitsikästä! Ehkä toteutan vielä ne toisetkin ideat isosiskojen albumeihin! 

Haasteeseen osallistuneita pääsee taas äänestämään ensi viikolla, muistakaa käydä kannattamassa suosikkianne.

pst. Arvontaani on tullut tosi kivasti osallistumisia, ihan uusiakin kommentoijia! Lukijapaneeliinkin on ilmestynyt uusia naamoja, tervetuloa! Kiitos kaikista kommenteista ja hyvistä uutisista tähän mennessä, vielä ehtii osallistua viikon loppuun asti. 5000-arvonta taitaa muuttua 6000-arvonnaksi, jos tätä vauhtia tilastot raksuttavat.

8 kommenttia:

 1. Kyllä siulla on ihania ideoita :) Tää on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on liikaa ideoita ja liian vähän aikaa :)

   Poista
 2. Nuo kurkistusluukut ovat aivan mahtava idea! Todella hieno sivu. Rakastin itsekin pienenä kurkistuskirjoja, joten sivu kolahti heti :)
  Sotkutassu

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.