perjantai 30. marraskuuta 2012

Kuvassa nään pienen tytön...


En ensin aikonut osallistua Emmon vv-haasteeseen, jossa oli vieraana Drycha ja piti inspiroitua skräppäämään runo. Mutta tämä vaan tuli, ei voi mitään. En ole kovinkaan montaa sivua skräppäillyt itsestäni. Tähän skannasin ja tulostin kuitenkin yhden oman tarhakuvan, jossa minulla on vähän vinkeä ilme. Mitenhän onnistuinkin kuvaamaan sivun noin vinoon?

I didn't mean to take part in this challenge, but somehow this page just created itself. I don't really scrapbook much about myself, but here it is, old kindergarten picture of me. By the way how did I manage to photograph this layout so... wrong?
Taustan on tehnyt 3-vuotiaani joskus kuukausia aiemmin, sormivärejä ja sabluunan läpi tuputettuja kuvioita. Hän auttoi myös koristeiden valinnassa ja asettelussa. Tämä oli erittäin nopea toteutus, varmaan puolen tunnin pläjäys tulosteluineen kaikkineen, jos taustan tekemistä ei lasketa.

The background was made couple of months ago by my 3-year-old-daughter, mostly with fingerpaints. She also helped me with the embellishments. We made this very quickly, it only took about half an hour, if we don't count making the background.
Runoilu on Jonna Tervomaan vanhasta biisistä Päivänsäde, joka jostain syystä lähtee soimaan päässä aina tasaisin väliajoin.

The journaling is a finnish song that I can't get out of my head sometimes.


2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.