tiistai 21. toukokuuta 2013

CSI 70, 71 & 72


CSI on mukava skräppäysyhteisö, jossa on mm. viikoittain vaihtuva skräppäyshaaste. Se on mielenkiintoinen, mutta aika monimutkainen haaste, joten useinkaan en ehdi mukaan. Nyt olen kuitenkin Suuren Seikkailun innoittamana tehnyt paljon mixed media -skräppäystaustoja ja osallistunut CSI-haasteeseen peräti kolmena viikkona peräkkäin. Tämä sivu on haasteeseen nro 70.
Kuvissa poseeraa keskimmäinen tyttäreni taaperona, nyt hän on kohta jo 4 vuotta! Sankari itse auttoi minua tekemään tämän taustan leimaamalla kruunuja ja tuputtamalla maalia itse tehdyn sabluunan läpi.
Lasten kanssa on mukava askarrella, mutta yleensä silloin omat askartelut jäävät vähemmälle... Tällä  kertaa onnistuimme puuhailemaan yhteisen projektin parissa.
Täällä taas puuhastelee nuorin tyttäreni, joka on kovin ihastunut rannekoruihin. Niitä ei voi olla koskaan liikaa! Värit, asettelu, ja osa elementeistä on haasteesta nro 71.
Tässä taas esikoiseni lukemassa Weed-sarjakuvakirjaa. Se ei nimestään huolimatta kerro huumeista, vaan koirista. Minun kanssani samaa ikäluokkaa olevat muistavat ehkä lapsuudestaan Hopeanuoli-leffat - Weed on Hopeanuolen poika.
 Leimasin taustalle monenlaista suherrusta.
Tarinan kirjoitin monelle eri lappuselle.

2 kommenttia:

  1. Ihania leiskoja, keskimmäisen tausta on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pääsin CSI-listalle watch listille tuolla keskimmäisellä työllä, jee!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.