torstai 13. kesäkuuta 2013

Kihlajaiskortti gooteille

Sain hirveän mielenkiintoisen ja haastavan korttitilauksen: pyydettiin korttia kihloihin menneille hevirockin rakastajille, joiden sisustus noudattelee romanttista goottityyliä. Mustaa, punaista ja violettia. Pitsiä ja samettia.

Kortilla ei ollut kiire, mutta ryhdyin kuitenkin kaivelemaan varastojani, olisiko siellä jotain tuon tyylistä. Keräsin kasan papereita ja koristeita ja aloin sommitella niitä yhteen. Katsoinpa myös mitä P*skiksessa on tällä viikolla tarjolla: suihkeita.
Kohta olikin kortti valmis! Halusin korttiin runsauden tuntua ja monia eri pintoja ja materiaaleja. Embossattu kiemurasydän on väritetty violetilla mustesuihkeella. Valkoisia kukkia väritin tusseilla ja kasasin monta päällekkäin. Lisäsin myös erilaisia nauhoja ja korunosia. Violetti, musta ja valkoinen saivat riittää kortin väreiksi, tumman punaisen jätin nyt pois. Liima ei ehtinyt vielä kuivua, kun olin jo innoissani kuvaamassa!

Halusin korttiin jonkun kivan pohjan tavallisen kaksiosaisen sijaan, joten tein tällaisen aukeavan kortin, jota musta nauha pitää kiinni. Koristelin myös sisäpuolen yksinkertaisesti kuviopapereilla, leimoilla ja väritetyllä paperikukalla. Toivottavasti tämä kortti on tilaajan mieleen!

15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Oli mukavaa tehdä jotain vähän erilaista.

   Poista
 2. Kaunis kortti. Kauniisti tehty myös kortin sisäsivut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä en koristele sisäsivuja, mutta nyt päätin kokeilla.

   Poista
 3. Wow mitkä ihanat, voimakkaat värit. Kortti on ihan nappi gootti/hevirock henkiselle pariskunnalle :)

  VastaaPoista
 4. Tässä on kaikki goottiainekset kauniisti toteutettuna. UPEA

  VastaaPoista
 5. PS näillä voisi olla kysyntää myyjäisissä ym ym

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista. Olen muutaman kortin myynyt sukulaisille ja kavereille ja syksyllä olisi tarkoitus mennä yksille messuille myymään. Saapa nähdä, miten kauppa käy.

   Poista
 6. Tosi hieno kortti ja upeat sommittelut ja väriyhdistelmät

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.