maanantai 10. kesäkuuta 2013

Takan ääressä

Skräppäilin jo toista kertaa Paper Stories kuukauden luonnoksen mukaan. Luonnoksia on välillä kiva käyttää  skräppäyksen pohjana, niin ei tule aina tehtyä samanlaista sivua. Tässä minä ja nuorin tytär talvella mökkilomalla takan ääressä lämmittelemässä.

This is my second time to participate in Paper Stories sketch challenge. Me and my youngest daughter are enjoying ourselves by the fireplace on our cottage holiday last winter. I made the background with water colours and also the big fabric flowers are selfmade. 
Taustaan sain inspiraation Emmon ja Riikan Suuresta mixed media seikkailusta, johon osallistuin viime kuussa. Emmo käytteli kurssilla alkoholimusteita, mutta minä roiskin tuubivesiväreillä.
 Hauskat "kukkaset" tein miehen vanhasta paidasta, ylijäämäneppareista ja lankasuheroista. Langan sotkemiseen ja pätkimiseen voin antaa sellaisen vinkin, että jos jättää 3-vuotiaan, lankarullan ja ratkojen hetkeksi vartioimatta, niin lankasotkua syntyy hyvin äkkiä. Voitte kuvitella meidän ompelutuokiomme: "No niin, missäs se keltainen lanka on... Eih! Mitä sää oot tehny!?!" Ja sitten hetken puhuttelun jälkeen: "Aika hieno suttura oikeestaan, äiti skräppäilee siitä jotain."
Viimeisen kangaskukan säästin miehen synttärikorttiin (ja luotan siihen, ettei hän tätä blogia ole ennekään lukenut.)

5 kommenttia:

 1. Mä tykkään tästä sivusta ihan hirveästi! Jotenkin se on sekava ja hallittu yhtä aikaa ja värimaailma on mielenkiintoinen. Ja nuo suherot!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista :D Tää on tätä mun kierrätysaskartelua. Unohtuipa mainita, että myös nuo puupalikat, joita olen liimaillut nuoliksi, ovat kierrätettyjä (pannun alusesta)

   Poista
 2. Great layout! LOVE your flowers! Great to have you joining us at Paper Stories!

  VastaaPoista
 3. Really cool! Todella huikea sivu! Ihanat koristeet ja grungemaisuus! Thank you for joining us at Paper Stories! Kiitos kun osallistut!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.