keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Vintagea 50-vuotiaalle

Meillä on kovasti mööplattu kotia: pienimmäinen muutti keskimmäisen kanssa samaan huoneeseen, esikoinen ja keskimmäinen vaihtoivat huoneita, tietokone siirtyi portaiden alle, gerbiilit portaiden alta olohuoneeseen jne jne ja kaikesta tästä mullistuksesta seurasi viimein se, että minulla on nyt ihan oma askartelupöytä! Se sijaitsee makuuhuoneen nurkassa niin lähellä sänkyä, että juuri ja juuri mahtuu jakkara väliin. Toisella puolella sänkyä isossa lipastossa sijaitsevat askartelutavarani. Voi tätä onnea! Ennen askartelin keittiön pöydän ääressä, jonne kannoin toisesta huoneesta kaikki tavarat, vain siivotakseni ne pois aina parin tunnin välein syömistä varten. Nyt voin jättää keskeneräiset projektit pöydälle vaikka yön yli, jos huvittaa.

Tästä ilahtuneena olenkin askarrelut tusinan verran kortteja, joita en nyt kuitenkaan ajatellut kaikki listata yhteen postaukseen. Aloitetaan vaikka tällä:
vintagea 50-vuotiaalle. Paperin reunat on revitty ja ressattu, niin kuin It's all about the vintage & beauty-haasteessa toivottiin. Ompelukoneenkin kaivoin esiin, kun teki mieli huristella sillä paperin reunat. Ajatuksissa oli suora ommel, mutta kone oli jäänyt siksakille, hups. Mutta kuten tavallista, käänsin virheet voitoiksi ja jatkoin reippaasti siksakilla ympäri ympäri. Hyvä siitä tuli!

4 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis ja suloinen kortti! niin ihana kuva ja upeat paperit! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.