keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kortteja kokoelmiini

Sain näin ihanat yllätyskortit Vilimarikalta: Kukkakauppa ja Kesän morsiamelle. Kyllä Viltsu osaa! Niin kauniita kortteja ja paljon ihania yksityiskohtia!

Aloitin tällä viikolla pitkästä aikaa taas työt, mutta toivon aikaa jäävän myös rakkaalle harrastukselleni askartelulle. Eilen illalla vietinkin laatuaikaa kahden pienimmän lapsen kanssa askartelemalla. Olen nakellut tyhjään irtokarkkirasiaan kaikenlaista ATC-kortteihin sopivaa materiaalia, osan olen saanut vaihdoissa extroina ja olen myös leikellyt lehdistä sopivia kuvia ym. Lapset kaivelivat innoissaan laatikkoa ja löysivät sieltä aarteita, joten piti antaa heille omat ATC-korttipohjat alustaksi.
Pyörä
Pian 2-vuotta täyttävä nuorimmainen keräsi paljon pyöreitä juttuja ja lisäksi puhekuplan. Minä levitin liimaa ja lapsi asetteli pallerot sopivaksi näkemilleen paikoille. "Pyörä"-niminen kortti viimeisteltiin kunnon kerroksella kimalleliimaa.

Omenan kiilto
4-vuotiaani taas tykästyi omenan kuvaan, ja kiiltäviä juttuja piti saada mukaan. Siitähän se nimikin sitten sopivasti syntyi kortille: "Omenan kiilto." Tämän kortin erikoisuus on se, että raaputtamalla omenan kuvaa ilmaan leviää ihan oikeaa omenantuoksua! Kuva on nimittäin leikattu eräästä kosmetiikkaesitteestä, jossa on hauskoja hajutestereitä.

Nämä aarteet pistän muiden ihanuuksien joukkoon ATC-kansiooni!

6 kommenttia:

 1. Wautsi mitä valmiita taiteilijoita ovatkaan lapsesi!

  VastaaPoista
 2. Upeita ovat.

  Varasin sinulle keijukaisen ja laitoin uuteen kuoreen. Odotellaan useampi kortti. Laitan tänään illalla uusia vaihdettavia. Edellinen kirjeeni läksi eilen.

  VastaaPoista
 3. Ohoh! Ihanan taiteellisia lapsukaisia! Upeita atc-kortteja!

  Ja kiitos, mukavahan se on, että tykkäsit yllärikorteista. Molemmat ollaan sitten tyytyväisiä. :) Nyt pakosta taukoa vaihdoissa aina lokakuulle? saakka. Auts. Kuinkahan mä kestän?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jos tulee hirveät vieroitusoireet, niin voit kyllä varailla minulta kortteja ja teet sitten vaihtareita joskus kun ehdit :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.