lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kakkutikkareita

Meillä on yksi inspiroiva kirja kakkutikkareista, sen nimi on (yllätys!) Kakkutikkarit (kirjoittaja Angie Dudley.) Olin ajatellut kakkutikkareiden teon olevan kovin vaativaa ja aikaavievä puuhaa, mutta tämä kirja sai minut kokeilemaan. Kirjailija nimittäin paljasti, että käyttää täytteenä yleensä kaupan valmista kakkua. Yksi vaihe vähemmän, kelpaa meille, kiitos! Uskaltauduin siis kokeilemaan kakkutikkareita keskimmäisen 5-vuotissynttäreille.

Kirjassa tehtiin kaikki kuorrutukset Candy meltseillä, jotka ovat jotain sulatettavia kuorrutenappeja, joita saa vain verkkokaupoista. En ehtinyt enää tilata sellaisia, joten kuorrutteeksi sai luvan kelvata ihan tavallinen maitosuklaa. Täytteenä on kaupan valmiskakkua murennettuna, seassa appelsiinituorejuustoa. Ai ku hyvää! Ja hauskan näköisiäkin vielä. 9-vuotias oli erityisen taitava koristelemaan noita nassuja, itse keskityin dippaamaan kakkupalloja suklaaseen. Vesimelonin kuoren puolikas toimi tikkaritelineenä.

3 kommenttia:

  1. Nämä on just niitä, mitä olen haaveillut tekeväni, kunhan saisin aikaiseksi. Namskis. Näyttää hyvältä! Maistuu varmasti kelle tahansa.

    VastaaPoista
  2. Suloisia ovat ja varmasti slurppsss makoisia!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.