tiistai 23. syyskuuta 2014

Minivauvojojen tarvikkeita

Rakastan kaikkea pientä ja suloista. Ja mikään ei ole niin pientä ja suloista kuin Sylvanian families -lelut. Joulun alla pihistän joskus lapsilta lelukuvaston ja selailen Sylvanian families -osastolle, voi söpöyttä! Hahmoja on kymmeniä erilaisia, ja samaten niille koteja, autoja, vaatteita ja toinen toistaan ihanampia minihuonekaluja.

Vastikään 3 vuotta täyttänyt nuorimmaiseni sai jonkin verran rahaa synttärilahjaksi, ja annoimme hänen valita jonkun lelun omalla rahalla ostettavaksi. Lapsonen päätyi ostamaan tämän Sylvanian families kissaäidin poikasineen. Alun hehkutuksesta huolimatta minä en vaikuttanut ostopäätökseen, vaan tyttönen ihastui näihin itse. Kotona leikit sujuivat ensin hyvin, mutta sitten lapsi huomasi, että kissavauvoilta puuttuu syöttötuolit! Moinen puute oli heti korjattava.

Mies sahasi ja liimasi kokoon minituolit remontista ylijääneistä listanpalasista. Maalasimme syöttötuolit akryylimaaleilla lasten kanssa ja koristelimme vielä tarroilla. Vaikka maalipinta ei ole ihan tasainen ja tuolit saattavat vähän vinksottaa, ovat ne silti vähintään yhtä söpöjä kuin kaupan minikalusteet ja luultavasti myös kestävämpiä. Kyllä kissaäidin nyt kelpaa syöttää poikasiaan, ja Kisu, Misu ja Miau saavat varmasti pienet mahansa täyteen.


Innostuin sitten myös testaamaan, osaisinko tehdä leikinkestävät rattaat vauvoille. Tulihan näistä jonkinlaiset, mutta seuraavasta versiosta täytyy tehdä kolme kertaa leveämmät, jotta kaikki kisuvauvat mahtuvat kyytiin.

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.