tiistai 30. syyskuuta 2014

Unien aarre

Unien aarre

Sydämen ääni

Tähdenlento
 Oi voi, meinasinpa taas tipahtaa tästä Inspiration haastaa! - atc-haasteesta, mutta onneksi ehdin kuitenkin! Kortit tein jo viime viikolla, mutta blogin päivittäminen on unohtunut. Työ on imenyt kaikki energiat nyt syksyllä, kun aloitin viisipäiväisen työviikon nelipäiväisen sijaan. Käsillä puuhailua en toki ole voinut jättää, mutta blogin päivittäminen sen sijaan ei ole niin tärkeää.

Viltsu on tässä kuussa antanut haasteessan monta ehtoa: korttien täytyy alkaa kirjaimilla S, T ja U, päävärinä täytyy olla turkoosi, isoja kuvia ei saa käyttää ja erilaisia tavaroita pitää olla mukana. Nämä kaikki sopivat hyvin minulle, sillä minulla on ihana turkoosi maali, paljon tilpehööriä ja viime aikoina on miellyttänyt mixed media -tyyppiset askartelut, joissa ei välttämättä tarvita isoja kuvia.Olen tehnyt atc-vaihtoakin, nämä kolme ihanaa korttia sain Viltsulta vaihdossa jo pari viikkoa sitten! Aika hauskaa, että sain tuon autokortinkin, joka on aakkos-atc-haasteen tunnus. Poistin jokin aika sitten linkin vapaisiin atc-kortteihini, koska kansio ei ollut ajan tasalla. Jos vaihto kiinnostaa, ota yhteyttä kommentilla, sähköpostilla tai facebookissa!

3 kommenttia:

  1. Hahaa! Sinä pidät meidät jännityksessä, että tipahdatko vai et. ;) Jovain sekin sopii. Kunhan tulet mukaan!
    Ooh, sinä olet oivaltanut tämänkuisen teeman idean. Kiva, että se tuntuu sinulle helpolta. Monihan on tuskaillut aiheen kanssa. Saapa nähdä,mitä huomiseksi keksinkään. ;)

    Kaunista! Niin kaunista turkoosia ja kimalletta! Mixed media on upeaa ja atc:ssa vieläkin haastavampaa. Silti sait tehtyä kortit niin kauniiksi, kuin olla ja saattaa.
    Kiitos mukana olosta! Kiitos myös vaihdosta vielä kerran. Kiva, että tuo volkkarikin pärähdytti oikealle ihmiselle, joka sitä arvostaa. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.