sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivälahjoja ja korttiohje


 Hyvää äitienpäiväsunnuntaita! Tämä äiti tilasi aamulla herätyksen tekstiviestillä alakerrasta, kun ei jaksanut enää nukkua. Pian kolmen tytön ja yhden miehen lähetystö tulikin ihanien lahjojen kanssa.



Näin monta lahjaa! Ja minulle kun vielä eilen voivoteltiin, että ei ole lahjan lahjaa tulossa, eikä edes korttia. Itse kuvitettu tyynyliina, kultakehyksinen peili, kaksi kaulakorua rasiassa ja vielä vaaleanpunaiset reinot. Kylläpä olin yllättynyt! Nyt ei tarvitse enää lainata miehen reinoja, ne ovatkin viisi numeroa liian isot.



Mummuille vietiin itse tehtyjä kauppakasseja.



Kangastusseilla on helppo pienenkin koristella.



Aiemmin tällä viikolla suunnittelin perhekahvilaan äitienpäiväkorttiaskartelun. Vessapaperirullat ja sormivärit ovat lasten askartelumateriaalien kestosuosikkeja.



Niille leimattiin vanhan kirjan sivuille sydämiä.



Leikattiin kuviosaksilla ja liimattiin korttipohjaan - hieno tuli. Samalla idealla voi tehdä myös synttäri-, ystävänpäivä-, isänpäivä- ja joulukortit lasten kanssa.



Omalle äidilleni annoin jotain pehmeää ja lämmintä. (Pyysin kerran miestä tuomaan kaupasta mustaharmaata lankaa ja sain tällaista, noh, melkein sama asia.)



Wingspan-huivi, puikot 3, lanka Novitan TicoTico.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.