keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Tunnustus ja jämävillikset

Sain Lehtipollolta tämän tunnustuksen, kiitos kovasti!

Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen. Lisää The Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi. Kerro seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi. Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta.

Olen nyt vähän tylsimys, ja jätän jakamatta tämän eteenpäin, koska olen nähnyt tämän tunnustuksen jo tosi monessa seuraamassani blogissa. Tässä kuitenkin faktoja kehiin:

1. Lähden viikonloppuna valokuvauskurssille, hui jännää.

2. Kukille on vielä tältä keväältä mullat vaihtamatta, se vähän ärsyttää.

3. Olen tässä keväällä lukenut Diana Gabaldonin kirjoja, hyvin kirjoitettuja hömppätiiliskiviä, joissa aikamatkaillaan, rakastutaan ja soditaan.

4. Pienimmäinen on viime aikoina nukkunut huonosti, joten omatkin yöunet on olleet katkonaiset ja se näkyy ajatuksen katkeiluna ja yleisenä ärsytyksenä.

5. Ostin vasta itselleni uudet rullaluistimet.

6. Tykkään kiinalaisesta ja thai-ruuasta, niitä tekisi nyt mieli.

7. Sain eilen valmiiksi taas yhden neuleen.

Ja tästä aasinsiltaa pitkin pääsemmekin kätevästi siihen neuleeseen:Villavaippahousut Dark Horse Yarns Rhapsodyn jämistä, puikot 3,5, 4 ja 4,5, koko L ja malli taas CurlyPurly.She's in the jail house now...

Jämäblogiin laitan nämä sitten, kun saan ne punnittua. Hajamielisenä (ks. ed. kohta 4) laitoin villikset jo lanoliinikylpyyn, joten kuivumista saadaan odotella päivä tai pari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.