lauantai 22. syyskuuta 2012

Haloo?

Emmon blogissa on ollut viime aikoina paljon mainioita juttuja skräppäyksestä. Jos ihmettelet, mitä se skräppäys edes on ja miten siinä pääsee alkuun, kannattaa käydä lukemassa. Nyt siellä on meneillään Vuoroin vieraissa -blogitapahtuma. Tapahtumaan kuuluu taitavien skräppääjien haastatteluja ja tyylien esittelyjä sekä haasteita: on lupa inspiroitua näiden skräppääjien töistä ja etsiä niistä uusia puolia omiin luomuksiinsa. Tällä viikolla skräpistettävänä on Maikon työ.
Kävin tuijottelemassa työtä pitkin viikkoa, mutta vasta tänään aloin hommiin. Jälkikasvu oli valloittanut tietokoneen, joten askartelin ulkomuistista. Luulin skräpistäneeni paljonkin, mutta nyt kun surffailin taas inspiraation lähdettä katsomaan, huomasin ottaneeni mallia lähinnä vain asetteluun. Se riittää toki tehtävänantoon.

 
 Viimeksi kun skräppäsin kuvan itsestäni, äitini ihmetteli, että onpa perheen pienimmäisestä tullut äitinsä näköinen. Kerrottakoon nyt siis äidilleni ja muillekin, että kuvassa olen minä itse pikku naperona, ei kukaan tyttäristäni. Kivat raitapöksyt, vai mitä?

4 kommenttia:

 1. Kiva, kun osallistuit! Ihana valokuva ja onhan sinulle ehkä jäänyt takaraivoon myös ruskea tausta, sillä sekin töitämme toki yhdistää.

  VastaaPoista
 2. Tässä näkyy mielestäni myös Maikon työssä ollut papereilla tuotu runsauden tuntu. Kiitos osallistumisestasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen pyrinkin, mutta en ollut ihan varma onnistuinko. Kiitos haasteesta!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.