keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Huhtikuu on korttikuu...

...ainakin meillä täällä Piipertäjien perheessä. Mietin, että mihin me joudummekaan kaikkien näiden korttien kanssa ja pistin osan myyntiin facebookiin. Innostun aina jostain kovasti joksikin aikaa, ja sitten en osaa ajatella tai tehdä mitään muuta - olen projekti-ihminen. Nyt syntyy siis edelleen kortteja: jos ei yhtään kiinnosta, niin kannattaa vaihtaa kanavaa vähäksi aikaa.
 Kolmeen korttiin sain taas idean Askartelutaivaan haasteista.
Tämä merihenkinen kortti meni toivomushaasteeseen, jossa aiheena oli tri-fold kortti. Kokeilin ensin leikellä itse, mutta pienen tuhraamisen jälkeen hain mitat googlen avulla. Mitenköhän viimeksi onnistuin itse?
 Tälle kortille on peräti saajakin tiedossa, pieni tyttönen, joka täyttää pian kaksi vuotta.
Tämä syränkortti taas meni kuukausihaasteeseen, jossa aiheena oli embossaus. Tämä on minulle aika uusi tekniikka. Kuviot leimataan vesileimamusteella, ripotellaan kohopulveria päälle ja sulatetaan kuumailmapuhaltimella (pro-askartelijat) tai silitysraudalla nurjalta puolelta (minä.) Päälle suhauttelin mustesuihketta, jolloin valkoiset leimakuviot tulivat kauniisti esiin. Näitä embossattuja paperinpalasia jäi vielä paljon ja eiköhän niistäkin synny vielä jotain... vaikkapa... kortti! Olisitteko arvanneet?
Äiti saa pistää nyt silmät kiinni jos eksyy tänne, sillä vintagehaasteeseen tein äitienpäiväkortin. Aiheena oli ressaus, joka tarkoittaa paperin reunojen kuluttamista ressaustyökalulla (pro-askartelijat) tai saksilla (minä.)

Ensimmäinen facebookista korttejani ostanut oli tätini, joka toivoi toista "Onnea maan asukas"-korttia (täällä se ensimmäinen.) Innoissani tein kaksi. Itseäkin naurattaa tämä korttihurahdus, monta on vielä postaamattakin! Ja lisää taitaa syntyä.

4 kommenttia:

 1. Niin hauskoja nuo -maan asukas-kortit :) Ja tuo embossattu kortti on myös upea. Itsekkin kuulun niihin Ei-pro-askartelijoihin joka käytti ennen silitysrautaa,mutta totesin kuitenkin leivänpaahtimen paljon helpommaksi. Suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Voi että on ihanuuksia täällä. Kertakaikkisesti olet TAITAVA. Tämäkin korttisi on aivan hurmaava. Kyllä minulla on paljon opittavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Itsestä tuntuu, että toiset tekee paljon hienompia ja vielä pitää opetella...

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.