lauantai 6. huhtikuuta 2013

Siilivauvaonnittelut

Voi että on mukavaa värittää noilla Promarkereilla! Ostin ensin kuuden kappaleen pakkauksen ja oli ihan tyytyväinen. Esimerkiksi tämä siilinen on väritetty vain kuudella värillä. Sitten näin Clas Ohlosonilla halvalla lisää tusseja ja ostin paketin, jossa oli 12 väriä ja väritön Blender-tussi. Ajattelin, että näillähän nyt pärjää. Ja tänään kävimme ohimennen taas Clasulla ja siellä oli nyt erivärisiä tusseja! Taas tuli 12 lisää. Minä ja tytöt väritellään melkein joka päivä jotain. Tulostan digileimoja ja värityskuvia netistä mattapintaiselle valokuvapaperille, joka on hyvää tusseilla värittämiseen. Niitä kuvia onkin nyt läjäpäin väritettynä, joten korttejakin syntyy kohtuuhelposti, kun sille päälle sattuu.

Tämän kuvan olen saanut valmiiksi leimattuna ja tein tästä vauvakortin Kortiston haasteeseen, jossa aiheena "peipi." Tämä sopii tyttö- tai poikapeipille, vai mitä?

Haasteessa kysyttiin myös, mistä askartelutyylistä/-tavastasi haluaisit eroon. Toisinaan harmittaa, kun leikkaan juttuja vinoon ja liimailen miten sattuu, olen sellainen rumpsauttelija enkä jaksa käyttää viivotinta. En nyt tiedä haluaisinko kuitenkaan siitä tavasta eroon, sillä askartelu ei ole minulle mitään kuolemanvakavaa, vaan hauskaa puuhastelua.

10 kommenttia:

 1. Kaunis on tämä, ihanan erilainen väriyhdistelmä, sopii tosiaan mille sukupuolelle tahansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aika usein vauvakorteissa on vähän hempeämpiä värejä :)

   Poista
 2. Ihana kortti! Itsekkin oon ihan koukussa promarkereihin :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikäs kortti ja vähän erilainen onnittelut kortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taustapaperin kukka sai keksimään tuollaisen asettelun.

   Poista
 4. Mukavan pirteä Peipi-kortti!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.