sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Roskapäiväkirjan loppu

 Nyt on roskapäiväkirja vallan täysi ja tässä ovat viimeiset sivut.
 Kustomoidut mainokset ovat hyviä junk journaliin.
 Tämä on varmaan taidetta. Pohjalla on talouspaperia.
 Synkähkö sivu.
 Mutta kyllä se siitä!
 Taidenäyttelyn esitteestä mielenkiintoinen palanen.
 Se on oikestaan tasku, jossa on tärkeä viesti.
 Vappupallon jäänteet viime vapulta koristavat punottua takakantta.
 Esittelen samaan vauhtiin keskimmäisen naperon oman roskapäiväkirjan, jota hän täytti usein samaan aikaan, kuin minä omaani. Kansi on barbapapainen.
Sisällä on kaikenlaista kivaa, mitä sattui olemaan käsillä, esimerkiksi palasia mainoksista, tarroja, kuvioteippiä ja omien kerhokuvien koevedoksia.
Tämä vesiväreillä pohjustettu sivu on mielestäni erityisen hieno. Joten ei se niin vaikeaa ole, lapsikin sen osaa! Roskapäiväkirjaa on jokaisen helppoa tehdä. Laita linkki kommentteihin, jos sinäkin olet tehnyt roskapäiväkirjaa tai jotain vastaavaa.

6 kommenttia:

 1. Tuosta näkee, että teillä on ollut hauskaa noita tehdessä! Aina kun näen sun roskapäiväkirjan tekee mieli kaivaa oma esiin ja alkaa tekemään :) Nyt on vaan ollut muuta ajateltavaa eli Malka kotoilee -blogini.

  VastaaPoista
 2. Hauska! Varmasti kivaa näprättävää :)

  VastaaPoista
 3. WAU! Mahti idea toi roskapäiväkirja, taidan varastaa sen tosin hiukan muunnellen ens kuun kierrätysvaihtooni tai sit rupeen vaan ihan ite salassa pitään sellasta, olen nimittäin hurahtanut roskiin ihan lopullisesti askartelumatskuna. Kiva kun pistäydyit blogissani! Niistä 60 luvun aikakauslehdistä: en minä niistä paljookaan oo maksanu, ostan aina sellasii jotka ei oo oikeen keräilykelposii joista on leikelty paloja tai joihin on piirrelty tms. niitä saa halvemmalla ja nuuka kun olen en raski niitä silputa vaan otan melkein aina kopion. Loppujen lopuks lehdis ei monastikkaan ole sopivan kokosia kuvia vaan niitä täytyy pienentää ja aika vähän yhdessä lehdessä kuvia on kuiteski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten en olekaan hoksannut, että kopioidakin voi! Sitten ehkä raaskisi jonkun lehden ostaakin. Itse olen törmännyt vain keräilykappaleisiin, jotka maksavat tyyliin 5 € ja en ole raaskinut ostaa leikattavaksi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.