perjantai 28. joulukuuta 2012

24. luukku, loput DD:t ja vielä yhdet huopatossut

Tein omalla vauvan huopatossuohjeella tossut 8-vuotiaalle esikoiselle. Leveyttä en lisännyt, sillä nämä ovat kapeajalkaiselle tyttöselle sisäkäyttöön. Pituutta lisäsin aloittamalla 12 ketjusilmukan sijaan 25 silmukalla. Korkeuttakin lisäsin muutaman kerroksen verran ja varret jätin pois. Näistä tuli niin isot, että jouduin huovuttamaan kahdesti koneessa, ennen kuin pysyivät tytön jaloissa. Nämä jalassa tyttö on hipsutellut joulun ajan, välillä neulasia pohjasta pois nyppien.

December Dailyn, jouluminialbumin, sain päätökseen eilen. Jos jotain tästä opin, niin ainakin sen, että mihinkään project life-tyyppiseen päivittäiseen skräppäykseen minusta ei ole. Alkuinnostuksen jälkeen syntyi aina useampi aukeama kerralla kunnon rytinällä. Mutta sainpas sentään koko homman valmiiksi joulukuun aikana.


Kirjasta tuli mukava muisto eräästä adventtiajasta meidän perheessä. Olen skräppäillyt aika vähän minialbumeita, ja oli jotenkin mukavaa, kun sivun sai täyteen nopeasti pienillä jutuilla.
Joulukalenterini 24. luukku tuli Minnalta Zirkonella -blogista. Sain Creativity-lehden, mukana oli myös kylkiäisleimasetti. Kiitos kovasti Minna! Olen jo selannut lehden läpi useampaan kertaan. Vielä kerran kiitos myös kaikille muille joulukalenteriini osallistuneille! Olette kaikki ihania!
Tuunasin muuten neulekranssistani joulukranssin virkatuilla lumihiutaleilla ja pienellä tonttusella, kun en jaksanut piipertää uutta kranssia. Olisikohan tämä viimeinen joulukuvani tälle vuodelle? Jos kranssi kestää sään vaihteluita kevääseen asti, voisin vaihtaa sen kevätasuun vaikka virkattujen kukkasten myötä. Sitä odotellessa, hyvää loppuvuotta 2012 kaikille teille!

1 kommentti:

  1. Ihania piiperryksiä tänne onkin ilmestynyt lomani aikana!
    Muakavaa loppuvuotta ja iloista piipertelyä ensi vuodelle!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.