keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Luukut 4 & 5 ja joulukorttihommia

Eilen illalla askartelin niin innokkaasti, etten ehtinyt päivittää blogia. Anski julkaisi upea jouludigisetin blogissaan, ja sain sen avulla viimein tehtyä joulupäiväkirjaani eli December Dailyyn kannen.
Käytin setin juttuja myös tässä neljännessä aukeamassa, jossa kuvasin tytön tylleröt telkun ääressä katsomassa tonttu Toljanteria. Kuva on tosin lavastettu, nuorin ei oikeasti viihdy tv:n ääressä.
Piipertäjien joulukalenterin neljännestä luukusta paljastui ihana muumikassi, kiitos Miukulaan! Muumit ovatkin pitkäaikaisia suosikkejani, meillä on oikea muumikeittiö tauluineen, kelloineen ja astioineen.
Viides luukku tuli Maakariakalta, ja voi kun olikin runsas paketti. Papereita jos jonkinlaisia ja vintagekuvia.
Lumiukkoleimasin, värityskuvia (8-vuotias ihastui erityisesti näihin!) ja ihania stanssattuja perhosia.
Ja vielä kangastilkkuja, sopivat vaikka barbinvaatteisiin, sekä luomuomenateetä. Paketti on jo avattu haistelua varten :) Kiitos Maakariakka! Olen ihan hämmennyksissä tästä tavaranpaljoudesta.
Eilen kävimme esikoisen kanssa seurakunnan järjestämässä korttiaskartelupajassa. Siellä ideana oli tehdä korttien kuviot piparkakkumuoteilla.
Tällaiset joulukortit on helppoja ja nopeita tehdä lasten kanssa.
Illalla askartelin vielä lisää joulukortteja. Liimailin taas lumihiutaleilla leimatuille korttipohjille kaikenlaista. Nyt meillä on taas liikaa joulukortteja, juuri kun pääsin vauhtiin. Haluaisiko joku ensi vuonna ostaa minulta itse tehdyt joulukortit? Miksei tänäkin vuonna, jos oikein nopeana on. Nuo oikeanpuoleiset tontut on ladattu Paapiin blogista. Jotenkin ihmeellisesti onnistuin punaisten isojen tonttujen lisäksi tulostamaan vihreitä pieniä, tutkimattomia ovat tietokoneiden tiet.

7 kommenttia:

 1. Oi, onpa ihanaa nähdä setti jo heti käytössä! :) Ja oletpa ollut nopea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kiva setti, että heti iski inspiraatio!

   Poista
 2. Vastavierailulla...
  Ihania kortteja ovat lapset (ja äiti) tehneet
  Mukavaa joulunodotusta teille kaikille!
  -Kuunliljan Sari-

  VastaaPoista
 3. Laittelin kuoreen pikkuisen joka sorttia niin ainakin joku osuu kohdalleen. Ne värityskuvat ajattelinkin sille 8-vuotiaalle kun tiesin, että sellainenkin Piipertäjien perheeseen kuuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä kaikkea kivaa :) 8-vuotias on jo värittänyt noista muutamia :)

   Poista
 4. Kylläpä näyttää Anskin setti hyvältä käytössäsi!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.