keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Luukut 17, 18, 19, DD-pläjäys, tonttuja ja romuaskartelua

December dailya, jouluskräppäystä, tein eilen urakalla kuuden aukeaman verran. Vähän meinaa turnausväsymys iskeä tämän kanssa, vaikka nopeaa puuhaa onkin. Eipä tässä toki montaa päivää enää jouluun ole! Kaikenlaista on puuhasteltu, leivottu pipareita, shoppailtu, vietetty joulujuhlia ja polteltu kynttilöitä. Ollaanpa ehditty vähän piipertämäänkin, mutta niitä laitan tuonne loppuun...


Joulukalenterin 17. luukku tuli Tellihanilta, ihania tarroja, kiitos!
 18. luukusta paljastui kaunis huovutettu joulukoriste, kiitos Lorainne!
19. luukku tuli velipojalta ja hänen avokiltaan. Suska oli tehnyt ja tulostanut kivoja digipapereita ja jälkikasvu sai huippuhauskan kirjasen, josta voi värittää itselleen naamareita. Vai olikohan tuokin minulle? Kiitos Matias ja Suska mukavasta paketista!
Olen telkkua katsellessa virkkaillut joulupallotonttuja, Muutama pallonenä on jo lähtenyt maailmalle muita koteja katselemaan.
Olen nakellut yhteen laatikkoon kaikenlaista pikkuromua ajatellen, että niistä voi vielä piipertää jotain. Tänään kaivelimme laatikkoa 3-vuotiaan kanssa ja teimme tällaisen Lucia-neito-morsian-enkelin, niin kuin mieheni asian ilmaisi. Vartalo on saumurilankarulla, pää pääsiäismuna, hiukset tupsu jostain vanhoista verhoista, kruunu edesmenneestä joulukyntteliköstä, mekon "helminauha" rullaverhon vedin ja niin edelleen. Mitäänhän ei kannata heittää pois, eihän?

2 kommenttia:

  1. Kyllä tämä teidän kalenteri on mahtavan kiva.

    Olen samaa mieltä, ettei kannata mitään heittää pois, ennekuin miettii voisiko siitä askarrella.
    Sain eilen työkaverilta sellaisia hassuja juttuja ja mietin mitä niistä voisi tehdä.... saa nähdä keksinkö :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.