lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenterin ensimmäinen luukku ja December daily

Tänään sain avata ensimmäisen luukun joulukalenteristani. Se olikin oikein jättiluukku, kiitos tuhannesti Päivi!
Jouluaiheisia papereita, lumihiutalekoristeita, suklaata
Nallekuvioita, leimakuvia ja kuviopapereita korttiaskarteluun

Joulupaperit pääsevätkin heti käyttöön, sillä puolet joulukorteista on vielä tekemättä ja päätin myös aloittaa December dailyn. En tiedä, kuka termin on alunperin lanseerannut, ja pitäisikö ehkä käyttää jotain tiettyjä tuotteita tai muuta salaista juttua. Kyseessä on kuitenkin skräppäämällä tehty päiväkirja joulunodotuksesta. 

Aloitin albumin teon jo hyvissä ajoin ja tulostelin kortteja tarinointeja varten. Siihenpä se sitten jäikin - sain tehtyä albumin ja laitettua joka sivulle numerot, mutta koristeen koristetta en ole liimannut tai muutenkaan tehnyt sen kummempia etukäteisvalmisteluja. Tästä tulee siis aika yksinkertainen kirjanen, tänäänkin taisin käyttää askarteluun kokonaista kymmenen minuuttia. 
Kirja on koottu erilaisista 15 cm x 15 cm kuviopapereista ja yhdistetty saranarenkailla. Paperit eivät ole välttämättä mitenkään toisiinsa sointuvia, joten päätin tuoda yhtenäisyyttä aukeamiin seepian sävyisillä kuvilla. Ajattelin ottaa päivittäin kuvan tai pari kännykkäni Retrocamera-sovelluksella, tulostaa ne, liimailla paikoilleen ja koristella yksinkertaisesti. Tänään kuvasin joulukalenterien luukkujen aukaisemista ja 3-vuotiaan ihania leikkejä enkelikoristeilla.

Täältä voi kurkkia hienompia joulupäiväkirjoja. Itsehän en ole vielä saanut edes kantta koristeltua, mutta jospa se tästä pikkuhiljaa...

Me Piipertäjät on myös Facebookissa, olen sinne linkittänyt muutamia kivoja nettijoulukalentereita. Nytpä lähdenkin etsimään lisää! Taidan tänä vuonna olla joulunodotuksesta yhtä innostunut kuin jälkikasvu!

7 kommenttia:

 1. Olipa antoisa ensimmäinen luukku :)

  ps. kiitos♥ Paula, kiva kun sinäkin ymmärsit sen ohje jutun .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella! Ohjeet on kivoja, mutta ei niitä keneltäkään voi _vaatia_

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kivan luukun ootte avanneet! Ihanaa joulukuuta hauskan kalenterin myötä!

  VastaaPoista
 4. No nyt se selvis, mitä se December daily tarkoittaa :)
  Youtubessa olen törmännyt termiin. Kivoja kaikenlaiset päiväkirjat :)
  Miullakin on yhdenlainen tekeillä, bloggaan siitä myöhemmin joku päivä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.