perjantai 17. elokuuta 2012

Lisää roskapäiväkirjaa

Aiemmin postasin roskapäiväkirjaprojektistani.Kirja on pullistunut aika lailla sitten viime näkemän. Kanteen leikkelin kirjaimia ja sanoja lehdistä. Pikku Myy ja Haisuli siinä komeilivatkin jo ennestään, sillä tämä sivu on vanhan värityskirjan kantta. Rinkulaan solmin korun, jonka 3-vuotiaani on tehnyt minulle.Tämä aukeama on voimasivu minulle. Se muistuttaa siitä, että taidetta se on huonokin taide ja kaikki tekeminen on tärkeää. Oikeanpuoleinen sivu on kirjekuoren puolikas. Sen sisällä on tagi, johon olen kirjoittanut itselleni, ettei tarvitse aina pyrkiä täydellisyyteen.Tämä sivu aina naurattaa minua. Leikkelin elämänohjeita naistenlehdistä ja Oriflame-kuvastosta. Aion toteuttaa kaikki ohjeet ...jo tänään!Tämä sivu on tulostettua digiskräppäystä. Tässä on tunnelista yhdestä opuksesta (Esther ja Jerry Hicks - Pyydä niin saat.) Se muistuttaa minua siitä, että kun on menossa tunnelistan alapäässä negatiivisissa tunteissa, pitää ottaa se vähän parempi tunne ja hilata itseään pikku hiljaa ylöspäin. Luin tästä kirjasta ensin Ilon vuosi -blogista ja sain sitten kirjan itsekin käsiini.Koko roskapäiväkirja ei kuitenkaan ole pelkkää itsehoito-opusta. Tässä yksi aukeama, johon olen vain piirrellyt jotain epämääräistä, mitä vain tuli mieleen. En ota tätä projektia mitenkään vakavasti. Jostain kirjan taskusta kurkistaa itse koristeltu tagi.Kiva kuva lehdestä, mielessä pyöriviä laulun sanoja. Pari postimerkkiä, jotta ajatukset varmasti menevät perille oikeaan osoitteeseen.Tämä aukeama muistuttaa unelmien ja unelmoinnin tärkeydestä. Vasemman sivun postikortin voitin muuten Paperiliittimen blogiarvonnasta. Give your dreams a loving home, siinä sanotaan.

8 kommenttia:

 1. Todella hieno ja paljon katsottavaa ja tutkittavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä riittää täytettävääkin.

   Poista
 2. Hieno kirja! Onko roskapäiväkirja sama kuin junk journal? Mie olen katsellut niin paljon enklanninkielisiä videoita, ettei suomi ole enää oikein hallussa :)
  Ainakaan näiden journalien kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nimenomaan junk journal. Tuo roskapäiväkirja on ihan itse keksimäni suomennos :) Minäkin olen katsellut kaikenlaisia journal-videoita, ai että on hienoja juttuja ihmiset tehneet!

   Poista
 3. Wau! Upea! En ole koskaan törmännyt junk journaliin taikka sen suomenkieliseen versioon. Vaikuttaa hauskalta tehdä :)

  VastaaPoista