torstai 18. lokakuuta 2012

Art journal: puu

Sain viimein aikaan kirjoittaa blogiini esittelyn, löydät sen tuosta yläpalkista Kuka, mitä, miten ja miksi-tabista. Kuka tietää, ehkä joskus parin kuukauden päästä saan tehtyä bannerinkin, jota olen suunnitellut. Kyllä se siitä pikkuhiljaa. Niin kuin tämäkin projekti.


Ostin kirpparilta yhden sopivan hintaisen (olikohan 50 senttiä) kirjan askartelutarkoituksiin joskus keväällä. Revin sivuja pois ankaralla kädellä, sitten liimasin yhteen aina 2-4 sivua. Tarkoituksena oli tehdä siitä joku art journal tai jotain. Sitten vähän unohtui. Mutta hei, ensimmäinen aukeama on nyt tässä!
P*skiksessa aiheena tällä viikolla on lehdet/oksat. Niitähän löytyy! 
Olen käyttänyt niitä poisrepimiäni sivuja paitsi tähän sivuun, myös esimerkiksi äitienpäiväkortteihin. Vähän piti kyllä valikoida mitä sivuja käyttää, sillä kirosanoja ja uskomatonta ankeutta, ryyppäämistä ja ei-toivottuja-raskauksia riitti tässä romaanissa. Siksi se olikin varmaan niin halpa. Mitä tästä opimme: kannattaa kurkata myös askartelutarkoitukseen ostetun kirjan sisälle. Jotenkin kirjan masentavuus on ollut esteenä sen täyttämisellekin. Siksi ilahduin, kun löysin kirpparilta tämän:

Paljon paremmat energiat heti nimestä alkaen! Tosin, aion ensin täyttää tuon ankeuskirjan. Olen virkannut siihen päälliset, ehkä se tekee kirjasta mukavamman. Päälliset odottavat kiinnittämistä, mietin vielä miten tekisin sen, liimalla?14 kommenttia:

 1. Hieno artjournal-kirja!
  Mä olen kiinnittänyt tuollaiset jutut sellaisella kaksipuolisella,läpinäkyvällä teipillä mitä saa eri kokoisina. Todella kätevää kiinnittää esim.kortteihin nauhat sun muuta nykyään. Liiman kanssa tuli aina yhtä sotkua.
  Täytyykin tällä viikolla käydä kirpparilla,upean kirjan olet sieltä löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, pitääpä kokeilla. Siitä virkkauksesta tuli vaan aika painava, niin en ole ihan varma pysyykö teipillä. Kirpparilta löytää kyllä askarteluun kirjoja tosi edullisesti!

   Poista
 2. Ihana idea ja upea tuo tekemäsi puu !

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis puu! Niin vahva ja silti herkkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniisti sanottu, kiitos! Sain muuten joulukalenteripakettisi, olipa se paksu :) Vielä pitää odotella, ennen kuin pääsen aukomaan.

   Poista
 4. taas niin ihana artjournal sivu <3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Upeita kortteja blogissasi!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Lehtikukkaset on leikelty lasten vesivärittämistä kirjan sivuista.

   Poista
 7. Noin kaunis kukkapuu tuo uuden elon synkemmällekin kirjalle.

  VastaaPoista