perjantai 18. lokakuuta 2013

Askarteluvuoren ATC-vaihto #9

Blogini laahaa nyt vähän jäljessä kaikessa puuhailussani. Olen taas työelämässä ja viestän arkipäivät tietokoneen ääressä, siksi en iltaisin mielelläni katso koko laitteeseen päinkään. Onneksi olen ehtinyt myös tekemään käsitöitä ja askartelemaan, myöhään iltaisin ja viikonloppuisin ja näin perjantaisin, kun on vapaapäivä. Tänään muokkasin parikymmentä kuvaa piiperryksistäni ja latasin ne kuvakansioon. Seuraavaksi voisinkin vaikka ajastaa päivityksiä parin viikon ajaksi.
 Viime kuussa päätin osallistua uudemman kerran Askarteluvuoren ATC-vaihtoon. Vuorossa oli haaste nro 9, jossa vaihdettiin kaksi korttia: toinen avattava ja toinen, jonka aiheena oli kaipuu. Yllä on avattava korttini päältäpäin.
 Luukku avautuu ylöspäin ja siellä piilossa on Justiina hopearaameissa. Muistaakseni jossain Pekka ja Pätkä -elokuvassa oli samantapainen kuva Justiinasta seinällä, miekkoset olivat peittäneet sen jollain kankaalla. Jostain kumman syystä! Leikkasin kuvan lehdestä ja oli ihan pakko käyttää se ATC-korttiin!
Tässä toinen korttini. Taisin nimetä sen jotenkin näin: "Kaipaan sinua Carl." Neito haaveilee tapaavansa jälleen rakastettunsa Carlin, jonka kanssa hän on kirjeenvaihdossa. Toivottavasti lintu vie terveiset perille ja nuori rakkaus pääsee taas kukoistamaan!

 Vastalahjaksi sain nämä upeat kortit: Lentäjän poika, jonka on tehnyt Ansku. Ihana tarkasti tehty kortti, jossa on paljon yksityiskohtia.
 Ja Koti, jonka on tehnyt Piiku.
Piikun kortti aukeaa, ja siellä etukannen luukusta kurkistaneet lapsukaiset istuvat kotinsa portailla. Tästä kortista voisi sanoa samat sanat kuin edellisestä, ihana, tarkasti tehty, ja paljon yksityiskohtia.

Kiitos korteista leidit ja kiitos myös Vikelle haasteen järjestämisestä! Minnehän maailmalle omat korttini ovat lähteneet? Laita toki kommenttia, jos jompikumpi on saapunut juuri sinulle!

6 kommenttia:

 1. "Kaipaan sinua Karl" tuli minulle! Kiitos kauniista kortista!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kortteja!! Kiitos kun olit mukana :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, sinun Justiinasi päätyi minulle :)

  VastaaPoista
 4. No niin, sieltähän ne löytyi molemmat tekemieni korttien uudet omistajat! Mukavaa, kun ilmoittauduitte!

  VastaaPoista
 5. Kiva jos tykkäsit kortista. Piikun korttia sainkin hipelöidä livenä ja se on kyllä ihana.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.