lauantai 8. maaliskuuta 2014

Trio

Askartelutaivaan skräppäyshaasteessa on tässä kuussa aiheena vastavärit. En tiedä mihin aika on kiitänyt maaliskuussa, kun nyt vasta ehdin bloggaamaan tämän dt-sivuni.Valinnaisessa luonnoksessa oli kaksisivuinen asettelu, mutta itse skippasin sen tällä kertaa. Valitsin väreiksi sinisen ja oranssin. Nyt olen mieltynyt yksivärisiin taustapapereihin, joita tuunaan mixed median keinoin. Tällä kertaa laitoin hommiin 4-vuotiaan tyttäreni, joka teki taustan oranssin jättiläiskän. Minulla on lapsuudestani asti säilyneet ikivanhat akvarelliliidut, eli vahavärin tapaiset kynät, joiden jälki leviää veden avulla. Ne olivat minusta lapsena niin hienot, etten paljon raaskinut käyttää... Nyt kuitenkin annan lastenkin käyttää niitä - lapsonen suttasi alueen paperista oranssilla kynällä ja levitti värin vesisiveltimellä. Hienoja valumiakin saatiin aikaan, kun reilusti kasteltu paperi nostettiin pystyyn.

Oranssin lisäksi suhuutin sinistä mistiä itsetehdyn maskin läpi ja ompelin ompelukoneella paljon sinisiä ja oransseja paperinpalasia taustaan kiinni. Sivun aiheena on se, että on vähän vaikeaa ottaa ryhmäkuvaa kolmesta vikkelästä lapsesta. Onnistuinpa kuitenkin.


4 kommenttia:

  1. Ihanat, vahvat värit ja mahtavaa rouheutta!

    VastaaPoista
  2. Tykkäilen työn vastaväreistä, siitä että pieninkin on saanut osallistua (ja hienoa jälkeä tekikin) ja ihanasta kukkarykelmästä. :)

    VastaaPoista
  3. Niin ja siis koko leiskasta, kiva raikas kokonaisuus :)

    VastaaPoista