lauantai 8. syyskuuta 2012

Syntymäpäiväkekkerit

Meillä vietettiin viime viikolla tuplasynttäreitä. Esikoinen täytti 8 vuotta ja kuopus juhli ihan ensimmäistä syntymäpäiväänsä.



Esikoinen kutsui 6 luokkakaveriaan kaverisynttäreille. Hän oli itse askarrellut jäätelötötterön muotoiset kutsukortit. Yhdessä teimme jokaiselle vieraalle oman juhlahatun. Olikin hauska näky, kun seitsemän neitiä juoksi ympäri taloa hatut päässä keikkuen.

Askartelimme tyttöjen kanssa kännykkäkorut ja se olikin kaikista kiva ohjelmanumero. Jokainen sai piirtää valitsemansa kuvan kutistemuovin palaselle. Sitten seurattiin silmä kovana, kun palaset käpristyivät ja poukkoilivat uunissa. Hämmästys oli suuri, kun muovi tosiaan kutistui uunissa. Lisäksi koruun kiinnitettiin helmiä korupiikeissä. Helmien valitseminen olikin tarkkaa puuhaa. 



Myös 3-vuotias keskimmäiseni askarteli oman korunsa, mutta hän kiinnitti sen kerhoreppuunsa, kännykkää ei noin pienellä toki ole. Kutistemuoviin hän taiteili sammakon.



Kaverisynttäreillä tarjolla oli jäätelöä, josta juhlavieraat saivat loihtia omat annoksensa. Jäätelö tekee yleensä paremmin kauppansa lapsille kuin kakku. Sukulaissynttäreille leivoimme sitten kakkuakin. Taiteilin päälle kukkia sokerimassasta.



Tässä vielä kuvat päivänsankareista: pienempi vauhdikkaana isosiskon tekemä koru kaulassa.



Ja isomman paikkapolvet.

6 kommenttia:

  1. tuo kännykkäkoruaskartelu on todella hieno idea synttäreiden ohjelmanumeroksi. *taputuksia*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kiitoksia *kumarruksia joka suuntaan*

      Poista
  2. Vau, mitkä ihanat kekkerit teillä olikaan!

    VastaaPoista
  3. Näyttää, että on ollut mainiot synttärit!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.