torstai 18. huhtikuuta 2013

Aamutähti otsalla

 Enkulin blogissa on pyörinyt mukava musiikkihaaste, jossa tehdään käsityö tai askartelu Enkulin valitsemasta kappaleesta inspiroituneena. Huhtikuun biisi on Laura Närhen versio kappaleesta Hetken tie on kevyt. Vanhana Tehis-faninakin täytyy myöntää, että Lauran versio on alkuperäistä parempi! Tein haasteeseen Art journal-sivun. Leikekuva on tietysti Gorjuss.
Laitan samaa vauhtia tämän toisen Art Journal-sivun, joka on jäänyt postaamatta. Tämä on tehty vesiväreillä ja gessolla, opin tekniikan Creative Jumpstartissa. Art Journalini on käppyrä kuin mikä, joten nuo nurkkien kummajaiset ovat leluja pitämässä kirjaa auki kuvausta varten.

Blogiini on kertynyt jo mahtavat 19 000 sivunäyttöä, joista omia käyntejäni on ehkä vain puolet, hehe. Kunhan 20 000 kiepahtaa täyteen, on arvonnan aika! Palkinto on jo ostettu, se liittyy askarteluun ja osa siitä alkaa G:llä...

10 kommenttia:

 1. IIIK mikä ihanuus aamutähti otsalla. Ihanin ikinä. On se vaan jännää huomata tässä haasteessa, miten erilaisilla tekniikoilla musiikkia ja tunteita voi tulkita. Kivaa on, että tulee valokuvia, dikejä, jopa kakku, jonka nimi on kirsikankukat Japanin. Oi miten ilahtunut olen ollut kaikista töistä, joita saan ihailla. Mukvaa kun tulit haasteeseni mukaan ja onnea paljon arvonnassa Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Kävin selailemassa kaikki osallistuneet läpi ja olipa siellä tosiaan monenlaista näkemystä!

   Poista
 2. Ihanat sivut! Etenkin ylimmäinen, loistavan mahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sivu syntyi kuin itsestään.

   Poista
 3. Hienosti haasteeseen sopii työsi. Tykkään siitä tosi paljon:)

  VastaaPoista
 4. Vau! Aivan mahtavia molemmat! Herkkä kynänjälki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä mietin, että onko noissa kynää, mutta onhan niissä vaikka kuinka paljon :) Itse on tietenkin keskittynyt muihin asioihin noissa sivuissa.

   Poista