maanantai 15. huhtikuuta 2013

Oi gorjuss!

Joskus vain iskee ihan mieletön halua saada jokin tietty asia. Paita tietyllä kuosilla. Matka etelään. Uudet kengät. Joka paikassa törmää siihen haluamaansa juttuun: lehdet kirjoittavat siitä, joka toisessa blogissa on siitä asiaa, kaverikin mainitsee juuri ostaneensa sellaisen. Ajatuksesta ei pääse eroon, ennen kuin on saanut itsellekin juuri SEN, ihanan, mahtavan, himoitun jutun.

Minulla nämä intohimon kohteet ovat viime aikoina olleet yhä useammin askarteluun liittyviä. Viimeksi rakastuin Gorjuss-tyttöihin. Miten ihania! Ja joka paikassa törmäsin näihin Gorjuss leimoihin, kortteihin ja muihin tavaroihin, kunnes en vain voinut enää vastustaa ja pistin tilauksen yhteen nettiaskartelukauppaan. Gorjuss-leima, paketti itse koottavia Gorjuss 3D-kuvia ja läjä Gorjuss-papereita kolahtiva postilaatikkoon nopeammin kuin uskoinkaan. Oi sitä onnenpäivää!
 Ensimmäinen Gorjuss-korttini 3D-kuvasta oli tämännäköinen.
 Ja kääntöpuolenkin koristelin.
Toinen kortti 3D-kuvasta on tällainen; ajattelin että tuonne ajatuskuplaan voisi laittaa vaikka synttärisankarin iän tai onnentoivotukset.
Myös 8-vuotias esikoiseni tykästyi Gorjuss-tyttöihin ja teki tällaisen kortin. Tämä sama kuva minulla on myös leimana ja olen jo värittänyt niitä monta, mutta yhtään ei ole vielä ehtinyt valmiiksi kortiksi asti.

Oi ihana Gorjuss! Kun olen tarpeeksi näitä fiilistellyt, tiedän, että uusi intohimon kohde on jo nurkan takana... Mikä se taas lieneekään, sitä en vielä tiedä! Toivottavasti ei ainakaan se alussa mainittu etelän matka, sillä siihen ei kotihoidontuki riitä.

8 kommenttia:

 1. Olen ihaillen katsellut sun korttitalkoita tässä viimeisten viikkojen aikana. Paljon ihania, kauniita ja inspiroivia juttuja olet askarrellut! Kun ei itse ehdi tehdä niin paljoa, niin juuri toisten blogit tyydyttävät askartelun tarpeen :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mulle taas meinaa iskeä aina askartelukateus, kun luen muiden blogeja ja pakko ryhtyä itsekin näpertämään jotain :)

   Poista
 2. Ihania kortteja!
  Samat asiat miullakin on ollut mielessä, nimittäin pakkosaada-jutut. Oli ihan pakko ostaa meikkejä, kun entiset meni vanhaksi. Ja mie en edes meikkaa :)
  Varmaan jää nääkin käyttämättä, mutta kun muillakin on meikkejä ja oli ihan pakko saada :))

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja tuli gorjuss-tyttösistä :)

  VastaaPoista