keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Operaatio kirjahyllyn tyhjennysKesän myötä on askartelu vähentynyt ja blogi vähän hiljentynyt, mutta aina sitä jotain vähän pitää piipertää. Päätin taas osallistua CSI-skräppäyshaasteeseen, nyt on menossa nro 74. Olin erittäin otettu, kun pääsin Watch-listille leiskoillani 71 ja 72!
Tällä kertaa skräppäilin hauskan kuvan nuorimmaisesta "lukemassa." Hän osaa hienosti ottaa itse kirjoja hyllystä ja lehteilee niitä sievästi, mutta ikävä kyllä hän ei ole vielä oppinut laittamaan kirjoja takaisin hyllyyn. Tässä on luettu vähän pitempi tovi, kun kirjapino lattialla on kasvanut noin valtavaksi, ja hyllyssä pilkottaa enää pari opusta.
.
 Evidence-osiosta otin leiskaani röyhelöt (silkkipaperista) ja pitsit sekä metallikoristeet. Testimony-osuudesta valitsin lapsuuden muiston dokumentoinnin ja lisäsin röhelöitä tarinointikohtaan.
Olen nyt monessa skräppäyksessä käyttänyt leimoja taustalla, tähän lisäsin myös gessoa, mistiä, piirtelyitä, haaraniittejä, nappeja, nauhoja, hammasrattaita ja tietysti paperia.

4 kommenttia:

  1. Onpa hieno! Mahtavat värit ja tähän sopii tosi hyvin tuo, että kuva on leikattu irti taustastaan. Täytyypä kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yritin saada kuvan sotkun leviämään paperille :)

      Poista