perjantai 28. kesäkuuta 2013

Origamimekkoja

Veljeni meni juhannuksen alla naimisiin ja tietysti tein kortin nuorelle parille. Facebookin askarteluryhmissä on näkynyt paljon tällaisia origamimekkoja ja minunkin piti kokeilla, useampaan kertaan. Näitä olikin mukava taitella. Oikeastaan nämä värit eivät vastaa parin hääasuja, mutta musta hääkortti olisi vähän tylsä, vai mitä? Ajattelin tätä myös Enkulin musiikkihaasteeseen, jossa on kuunneltu Elokuun Saatilla-kappaletta. Tämän parin tapauksessa saatilla on oltu jo vähän kauempaan, sillä lapsiakin heillä on jo yhtä monta kuin kortissa perhosia.

Toinen, tai oikeastaan ensimmäinen origamimekkoni on tällainen punaruudullinen, joka sai yksinkertaisen taustan. Ohje löytyy youtubesta.
Joskus mielenhäiriössä askartelin tuollaisia keltaoransseja kukkia, jotka eivät ole sopineet väreiltään oikein mihinkään, mitä olen tehnyt. En kyllä tykkää niistä tässäkään, ja hyppään mukaan Kortiston yhteensopimattomat värit-haasteeseen (niin, minä tykkään haasteista.)

Kortistossa kyseltiin myös, missä askartelulikkeessä on tullut viimeksi käytyä. Koska nettikauppoja ei lasketa, täytyy vastata, että Tiimari. Nettikauppoja olenkin selannut nyt ahkerasti ja tulossa on tavaraa kolmesta eri putiikista (puolustaudun sillä, että kaikissa oli ilmaiset postikulut, ja tarvitsin yhtä tavaraa yhdestä ja toista toisesta jne.)

5 kommenttia:

 1. Ihana tuo mekko! Annapas linkkiä taitteluohjeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin linkin postaukseen ja tässä myös: http://www.youtube.com/watch?v=qGEq5b_57DQ :)

   Poista
 2. Oi että onkin upea saattikortti ja perhoset ovat ihanat. Ihanasti on tämä saattireissu päättynytkin. Onpa mukavaa kun tulit mukaan haasteeseeni. Laitankin arvan arvontakannuuni. Onnea paljon arvontaan,

  VastaaPoista
 3. Oi että onkin upea saattikortti ja perhoset ovat ihanat. Ihanasti on tämä saattireissu päättynytkin. Onpa mukavaa kun tulit mukaan haasteeseeni. Laitankin arvan arvontakannuuni. Onnea paljon arvontaan,

  VastaaPoista