torstai 11. heinäkuuta 2013

4 elementtiä

Ilma
Äitini tarvitsi johonkin jännittäviin puuhiinsa kortteja neljästä elementistä: maa, ilma, tuli ja vesi. Päätinkin tehdä ne vanerin palasille, joten tuloksena on oikeastaan neljä taulua. Kokoa näillä on suunnilleen 12 x 12 cm.
Tuli
Pohjustin vanerit gessolla, jolla tein jokaiseen tauluun elementtiin sopivia kuvioita. Esimerkiksi vesi-tauluun tein aaltokuvioita autoskrapan tyyppisellä työkalulla. Maalasin gesson päälle tuubivesiväreillä ja johonkin taisin käyttää myös akryylimaaleja.
Maa
 Leikkasin kuvioita papereista ja liimasin ne kiinni gel mediumilla. Lisäsin paljetteja, kimalletta ja maa-tauluun myös hiekkaa. Ilma-taulun pilviin laitoin jännää pulveria, jonka nimeä en nyt muista - sillä saa kivan samettisen pinnan.
Vesi
Joihinkin tauluihin tuputtelin vaahtomuovin palasella kuvioita sabluunan läpi. Joitain yksityiskohtia piirsin tussilla. Lohikäärmeestä tuli aika komea! Suosikkini on kuitenkin Ilma-taulu, joka syntyi ensimmäisenä. Maa-taulusta ei tullut ihan sellainen kuin ajattelin, mutta olkoon nyt tuollainen. Tuli-taulun lentävä hahmo on Feeniks-lintu, vaikka kukaan ei olekaan sitä vielä sellaiseksi tunnistanut.... Vesi-taulun kalat ovat ainakin onneksi selvästi hahmotettavissa.

8 kommenttia:

 1. Upeat elementti-taulut! Tuolla tuli-taulussahan on lohikäärmekin! Hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Lohikäärmeen tuputtelin maalilla sabluunan läpi.

   Poista
 2. Sinulla on ihana blogi. Jotenkin kovin raikas ja kokeileva, inspiroiva! Nämä ovat hienoja töitä kaikki.

  Minulla on sinulle tunnustus blogissani, käy kurkkimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos kivasta tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi! Ne kannustavat jatkamaan bloggailua!

   Poista
 3. USKOMATTOMAN UPEITA. KAUNIS ON MYÖS SINUN SIELUSI.

  VastaaPoista