perjantai 22. marraskuuta 2013

Helmienkeleitä

 Korujen tekeminen on sellainen askartelun osa-alue, johon en ole kauheasti perehtynyt. Helmiä meille on kuitenkin kertynyt sieltä sun täältä, joten päätimme esikoisen kanssa käyttää niitä vähän vähemmäksi tekemällä helmienkeleitä. Ohjeen löysin täältä. Ohutta metallilankaa meillä ei ollut, joten kävin ensimmäistä kertaa paikallisessa helmikaupassa sitä ostamassa. Hämmennyin helmien ja korutarvikkeiden paljoudesta ja kysyin neuvoa myyjältä, jolla ei tainnut ollut mitään käsitystä, mistä ihmeen helmienkeleistä puhuin. Lopulta hän myi minulle liian paksua metallilankaa ja siiven muotoisia helmiä...
 Ostin sitten toisesta kaupasta ohuempaa metallilankaa, joka sopikin näihin helmienkeleihin täydellisesti. Esikoinenkin askarteli omansa, ohje oli selkeä ja helppo.
 Siiven muotoiset helmet käytin sitten tällaisiin minienkeleihin. Korupiikkiin pujotettiin helmi mekoksi, siipihelmi ja pieni helmi pääksi. Sitten vain taivuttelemaan piikin yläosa renkaaksi vaikka kännykkäkoruun kiinni. Tein itselleni tuon sinisävyisen ja esikoinen teki itsekkeen lilamekkoisen suojelusenkelin.
 Innostuin sitten noista niin, että jouduin käymään uudestaan shoppailemassa helmikaupassa, ostamassa lisää siipihelmiä, korupiikkejä ym. Aivan ihania enkeleitä syntyi monessa värissä!
Musta enkeli söi päivänsankarin, vai miten se meni.

2 kommenttia: