tiistai 4. marraskuuta 2014

Loom boom

Yhtenä päivänä kun hain nuorempia lapsia hoidosta, ei 5-vuotiasta meinannut saada lähtemään kotiin. Syynä oli se, että hän oli oppinut uuden askartelujutun, eikä malttanut jättää hommaa kesken. Näitä pikku kuminauhoja oli käsityömessuilla tarjolla monella eri myyjällä, mutta en ostanut yhtään. Onneksi niitä löytyi ihan Citymarketistakin.

5-vuotias sai opettaa koko perheelle, miten kahden kynän avulla kuminauhoista taiteillaan rannekoruja.

Ihan pikkuisen saatoin itsekin innostua, ja etsin youtubesta ohjeita erilaisiin punontoihin. Kynien lisäksi apuna voi käyttää kuminauhojen mukana tulevaa telinettä. Hakusanoiksi voi laittaa vaikkapa "Loom bands bracelet" tai "Loom bands tutorial" ja ohjevideoita löytyy vaikka minkälaisiin taideteoksiin. Tosin nämä cittarin kuminauhat eivät näyttäneet kestävän venytystä yhtä hyvin kuin joidenkin ohjeiden kumpparit. Tällaiset aika yksinkertaiset mallit syntyvät kyllä näilläkin.

Näitä rannekoruja löytyy nyt meiltä joka värissä ja joka tytön ranteesta. Nuorimmaisen mielestä ne kyllä sopivat parhaiten tälle pehmoponille. Hän onkin siinä oikeilla jäljillä, että jotkut innokkaat ovat punoneet kuminauhoista jopa vaatteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti