torstai 8. marraskuuta 2012

5K arvonta, voita siilit!

Hyvää iltaa pienet ystäväiseni, iltaa, iltaa!

(mietin, että miten aloittaisin blogipäivityksen ja tuli mieleen sitaatti Saukki-sedän lastentunnilta. Kuuntelin Saukkia ja pikkuoravia lapsena ja nyt se viihdyttää omia lapsiani. No mutta asiaan.)

Ajattelin, että pitäisin täällä uudessa blogissani tonniarpajaiset, kun tuhat sivunäyttöä on täynnä. Tonni tuli ja meni. Ja kaksi, kolme, neljä tuhatta. Nyt olen vastikään voittanut kolmesta eri blogiarvonnasta, joten oli korkea aika pistää hyvä kiertämään, kun täyteen tuli 5000 sivunäyttöä! Siis viisi tuhatta, heinäkuusta alkaen! Ja itse asiassa tässä jahkaillessa meni sen verran aikaa, että kuudes tonni on hyvää vauhtia täyttymässä. Ihanaa, kun käytte täällä!

Tällaiset siililapaset voit siis voittaa. Nämä ovat aikuisen (naisen) kokoa. Jos haluat mieluummin siilit pikku kätösiin, kerro toki lapsen ikä kommentissasi, niin neulon sitten sellaiset, jos satut voittamaan.

Jaa että mitenkä voi osallistua?
Kommentoi vain tähän alle, kerro vaikka joku päivän mukava uutinen, Tai jos et keksi, niin ei ole pakko. Jos sinulla ei ole blogger- tai muuta tiliä, mitä tuo alasvetovalikko kommenttikentän alareunassa ehdottaa, niin valitse sieltä "Nimetön" ja jätä kommenttikenttään joku tunnistettava nimimerkki. Kuvaa saa jakaa omassa blogissa tai facebookissa.

Arvon lapaset parin viikon päästä, aikaa osallistua on 18.11. asti. Muista tulla katsomaan, oletko voittanut!


32 kommenttia:

  1. nuo sun siililapaset on kyllä ihan huippuihanat <3

    VastaaPoista
  2. Voi mahoton mitkä ihanuudet nuo lapaset on:D En oikein tiedä onko tämä mukava uutinen mutta sain tänään vihdoin viimein lähetettyä hakupaperit yhteen haaveilemaani koulutukseen,hakuaika loppuu vasta tammikuussa joten aika pitkään tässä saa jännittää että pääseekö vaiko eikö;)

    VastaaPoista
  3. Mulla on aina omaa kivaa kun luen otsikoita väärin... Tästäkin luin että Karvonta, voita siilit! Ja Hesarista tänään että Laos aloittaa jättipandan rakentamisen (oikeasti jättipadon). Pääsiskö näin hyvällä uutisella mukaan? ;)

    VastaaPoista
  4. Hmm.. On kyllä kivat lapaiset.
    t. Milma

    VastaaPoista
  5. Ihanat siilit! Saanko säälipisteitä vai kunniaa kestävästä elämäntavasta kun kerron, että mun käsineet on viime vuosituhannelta :)

    VastaaPoista
  6. Voiiiii.... tuollaisia minä olen AINA halunnut :D
    Nyt nostan sormet ja varpaat pystyyn, että ne voittaisin !!!
    Minä taas teen isoja töitä, mutta lapaset ja sukat.... en vaan meinaa saada itse aikaiseksi !!

    Niin ja onnea kävijämäärästä ja paljon vuosia lisää !

    VastaaPoista
  7. Oiii, nämä olisivat ihanat ja itsekkäästi haluaisin itselle, kun lapsille tulee tehtyä aina aikkea, itselle harvoin! :D Voin myös jakaa blogissa. :) ei oo tänään mitään loistouutisia vielä kuulunut, aamu alkoi varaamalla esikoiselle lääkäriaikaa, mutta kaippa sekin on hyvä uutinen, että se aika heltisi vielä tälle päivälle. :D arki<3

    VastaaPoista
  8. Hei! Sain viimeinkin koottua "luukut" joulukalenteriisi ja postitin ne juuri. Ne tulevat varmaankin ensi viikon alkupuolella.
    Onnea viistonnisesta! Itselläni on siihen vielä matkaa...

    VastaaPoista
  9. Päivän hyvä uutinen on, että sain siivottua... edes jonkin verran. T. Hanna-serkku

    VastaaPoista
  10. Tapani-pappa sai vessan oven lukon vaihdettua, melkein. Huomenna pitää hakea lukkosepältä pitempiä ruuveja, kun 50-luvun ovet on nykyisiä paksumpia...

    VastaaPoista
  11. Hyvä asia tänään oli kotoisa teehetki ystävien kanssa. Hienoa, että lukijoita on kertynyt noin paljon!
    - osasin itse -blogin tytär

    VastaaPoista
  12. Tänään ei ole oikeastaan tapahtunut hyvää, päin vastoin. Ensin loppui bensa autosta ja sitten nukuin pommiin ja myöhästyin ihan pikkiriikkisen töistä. Mutta päivän pelastus ja ihastus on nämä ihanat ja suloiset lapaset <3

    VastaaPoista
  13. Aivan ihanat lapaset :) Hyvää Isänpäivää kaikille isille! Meillä ainakin herkuteltu kunnolla ja nautittu yhdessäolosta perheen kanssa.

    VastaaPoista
  14. Kirsi mulle vinkkas jo aiemmin tästä arvonnasta ja täällä vierailinkin, mutta osallistuminen jäi kiireessä. Nyt kun onneksi vierailit minun blogissani, niin havahduin, että pitää nopeasti osallistua.

    Suuren suuri siilifani kun olen niin tämä arvonta on lähellä sydäntäni :)
    Minulta lapaset löytyy jo, toki uudetkin kelpaa, mutta jos voittaisin niin voisit kutoa pojalle uudet, hänen omansa kun ovat jo pieneksi jääneet. Ikää on 7kk, mutta voin sitten ilmoitella kokoja paremmin jos sattuisi käymään tuuri ;)

    Niin, ja linkitin blogiini!

    VastaaPoista
  15. Aivan ihanat lapaset! Hmm.. ei nyt mikkään uutinen, mutta sain kivan sisustusidean tossa blogeja kahlaillessa.. pitää nyt kysellä noilta viisaammilta että liekö se mahdollista toteuttaa.. :)

    VastaaPoista
  16. Ihanat siililapaset, voi kun voittaisin. Päivän mukava uutinen on se, että tänäänkin sataa niin ei tarvitse mennä viimeisiä pihatöitä tekemään :)

    VastaaPoista
  17. Onpa ihanat siilit :)
    Mukava uutinen on, että lauantaina pääsee käsityömessuille firman piikkiin ;)

    VastaaPoista
  18. Ihanat siililapaset, huh sentään! Aikuisen naisen koossa mieluusti jos vaan onni osuisi tälle kohdalle. Tänään oli erityisen mukavaa tehdä pieni ulkoilulenkki raikkaassa syyssäässä.

    VastaaPoista
  19. Oi ihanuus mitkä lapaset !!
    Mulla itsellä on peukalo niiiin keskellä kämmentä ;) En ole eläissäni kutonut tai virkannut mitään loppuun saakka.Keskikoulussa pääsin armosta läpi kässästä.Ei ne sukat vaan koskaan valmistunu..
    Tai olisiko siitä voinut edes antaa ehtoja, en muista :)
    Hyviä uutisia voisi tietysti olla vaikka, että joulu tulee :)
    terkuin Eija

    VastaaPoista
  20. Olisi kiva saada nuo lapaset, olisi lapsillakin hauskaa kun hoitotädillä olisi siilitumput. Mukana arvonassa.

    Pipsapippuri

    VastaaPoista
  21. Onpa veikeät lapaset. Päivän kiva uutinen on, että syksyn `pakolliset` ulkotyöt on tehty ja loppuviikonlopun voi olla sisällä tai ulkona; juuri sen mukaan kuin sattuu huvittamaan.

    VastaaPoista
  22. Taitava olet kortteja tekemään, pitäisi itsekkin kerrankin tehdä kaikki omat joulukortit eikä vain tyytyä kaupasta ostettuihin. Piikikkään ihanat lapaset, pakko onneani on koittaa. Aikuisen naisen koossa.

    VastaaPoista
  23. Kivat siililapaset, olen mielelläni mukana arvonnassa. Kylläpä piristäisi aikuisenkin ulkopukeutumista kummasti.
    Päivän kiva uutinen on löytö kirppikseltä, joka ilahdutti.

    VastaaPoista
  24. Päivän mukava uutinen on, että unohdettiin eilen käydä kaupassa joten tänään täytynee mennä ulos syömään.. kiva unohdus.
    Ja hienot siililapaset, olisi kyllä ihan juhlaa vetäistä tuommoiset käteen ja lähteä pyörittelemään lumipalloja, jahka vain sitä lunta pian jo tulisi.

    VastaaPoista
  25. oi, ihanat. Vieläkö ennätän mukaan arvontaan?

    VastaaPoista
  26. Suloiset lapaset.
    Tais olla päivän paras juttu oli mulle, kun sain aikaiseksi tehtyä kortteja. :D

    VastaaPoista
  27. Päivän paras juttu oli saada siivottua ja järjestettyä kotia uuteen uskoon ja nyt saa istahtaa kutomaan - kiitos kun jaat inspiraatiota blogissasi: aion ottaa työn alla joulukranssin neulomisen! Anumaa

    VastaaPoista
  28. Vieläkö ehtii arvontaan mukaan? :) Meillä oli mukava ja leppoisa sunnuntai perheen kesken. Miehellä oli vapaapäivä, yleensä on töissä viikonloppuisin. Tästä on mukava jatkaa alkavaan viikkoon. :)
    T:Hanna

    VastaaPoista
  29. Voi jos pääsis mukaan :)

    T: Jokkeri

    VastaaPoista
  30. Kiitos kaikille osallistumisesta! Viimeisen kommentoijan joudun jättämään pois, koska meni osallistuminen yli puolen yön, parempi onni ensi kerralla.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.