perjantai 1. helmikuuta 2013

DT-töitä Askartelutaivaaseen

Ajattelin tuossa vuoden vaihteessa, että voisi olla kiva päästä mukaan johonkin askartelu -Design Teamiin. Päätin sitten laitta sähköpostia Askartelutaivaaseen, kun sinne haettiin DT-jäseniä yhteen jos toiseenkin haasteryhmään. Olen innoissani, sillä pääsin mukaan sekä Skräppäyshaasteeseen että Käsityön iloa-haasteeseen!
Skräppäyshaaste starttasi tänään ensimmäistä kertaa. Aiheena on talvinen näkymä. Skräppäsin tämän ihanan huurteisen kuvan, parvekkeelta räpsäistyn.

"Millaisen talvisen näkymän sinä ikuistat työhösi? Onko se lasten lumileikit pihalla, kuurankukkia ikkunassa vai sininen hämy pihapiirissäsi? Ikuista talvi leiskaasi ja osallistu haasteeseen 27.2.mennessä."

Käsityön iloa-haasteessa taas helmikuun aiheena on tilkkutyö. Ja niin kuin tästä minun vaippapussistani huomaatte, tilkkutyönkään ei tarvitse olla mikään erityinen taidonnäyte kelvatakseen haasteeseen. Myös tähän haasteeseen on aikaa osallistua 27.2. asti. Tilkkutyön voi toteuttaa paitsi ompelemalla myös esimerkiksi virkatuista tai neulotuista neliöistä.

Molemmat haasteet ohjeineen löytyvät Askartelutaivaan (vaatii kirjautumisen) oikeasta sivupalkista. Osallistuneiden kesken arvotaan palkinto. Omaa blogia ei osallistumiseen tarvita, vain kuva tehdystä työstä.

Toivon todella, että tulette mukaan! Jos kohtaatte teknisiä ongelmia, tai ette ymmärrä osallistumisohjeita, niin autan mielelläni! Sanaa saa levittää, niin että saataisiin lisää innokkaita osallistujia!

4 kommenttia:

  1. Kyllä tilkuista saa vaikka mitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saa. Noita kiiltäväpintaisia PUL-kankaita oli muuten tosi hankala ommella näteiksi tilkkuriveiksi!

      Poista