perjantai 15. helmikuuta 2013

Enkeleitä

Oi oi, kolmas mixed media -taulu jo tälle vuodelle! Tiesittekö, että enkelit osaavat lentää, koska ne ottavat itsensä kevyesti? Lasten ikkunassa oli monena jouluna sellaiset ihanat enkelivalot, mutta toissavuonna heitin ne roskiin. Facebook-kaveri nimittäin laittoi seinälleen kuvan kärähtäneistä valoista, juuri samanlaisista. Jotenkin oli niissä valot kytketty väärin, niin että kun useampi lamppu oli palanut, jäljelle jääneet loistivat yhä kirkkaammin ja kuumemmin, kunnes sulattivat jo enkeleiden muovisia mekkoja. Enkeleitä taisi olla matkassa siellä, kun ei tulipaloa ehtinyt syttyä.
Otin kuitenkin roskiin menneistä valoista talteen enkeleiden osia: siipiä, jalkoja, käsiä ja päitä. Päät olivat tauluun liian muhkeita, mutta muita osia käytin kyllä. Mekot rypistelin kangasnenäliinan puolikkaista. Vähän aikaa sitten ostamani ihka ensimmäinen gessopurkkini on jo melkein tyhjä näiden tauluprojektien jäljiltä, joten taas pitää ryhtyä metsästämään uutta. Ajattelin kokeilla taiteilijatarvikekauppaa, jos löytäisin sieltä kunnon ämpärillisen.
Annoin tämän taulun äidilleni, joka harrastaa enkeleitä. Myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset kaikille lukijoilleni ja satunnaisille kävijöille! Mukavaa kun piipahdit!

2 kommenttia: