torstai 21. helmikuuta 2013

Jääteetä bingokortissa

Otsikosta saattoi tulla mieleen jotain ihan muuta, mutta tämä on P*skiksen bingoon tehty kortti, jonka kuvassa juodaan varmaan jääteetä. Bingorivini on 3D-tarra, pinkki ja kuvioleikkuri. Löysin tämän puuväreillä ja geelikynillä värittämäni kuvan askarteluroinan seasta ja sain inspiraation googlettaa vähän väritysohjeita. Oi oi, kyllä ne jotkut osaa! Pitääpä oikein perehtyä asiaan tarkemmin, jos minustakin tulisi värittelijä!

pst. Askartelutaivaan ihka ensimmäiseen skräppäyshaasteeseen kaipailemme lisää osallistujia, tule reippaasti mukaan! Helmikuun aiheena on skräppäillä talvinen maisema. Myös Käsityön iloa -tilkkutyöhaasteeseen ehtii vielä osallistua. Tee vaikka kortti paperi"tilkuista," osallistumalla pääset mukaan arvontaan.

8 kommenttia:

 1. Kaunis kortti!
  Olen pitkään miettinyt, että saako noita kuvia esim. tulostaa jostain vai pitääkö ne piirtää itse. Ilmeisesti niitä voi tulostaa ja itse väritetään? Välillä haluaisi tietynlaisen kuvan korttiin, mutta omat piirrustuslahjat eivät ihan tahdo riittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmat kortteilijat käyttävät varmaan leimakuvia, joko siis ihan perinteisesti leimasimella tehtyjä tai sitten digileimoja, jotka ovat käytännössä tulostettavia värityskuvia (googletapa vaikka free digital stamps.) Ei minunkaan piirustuskykyni ihan tällaiseen yllä :D Joskus olen myös leikellyt lehdistä tai mainoksista kuvia.

   Poista
  2. Aivan juu, googletushan kuulostaa hyvältä. Ei ole tullut itsellä mieleen :D uusavuttomuuden puuska selvästi.. Kiitos vinkistä siis :)

   Poista
  3. No joo, mut homma helpottuu, kun tietää mitä googlata :D

   Poista
 2. Kaunis kortti ja ihanat pirteät värit.

  VastaaPoista